Golan Tepeleri'nde suç üstü yakalanmak

2005 yılında BBC'ye konuşan Filistin Enformasyon Bakanı Nebil Şaat, 2003'te dönemin Filistin Başbakanı Mahmut Abbas ve Bush'un yaptığı bir görüşmeyi şöyle anlatmıştı: Şaat'ın...

2005 yılında BBC'ye konuşan Filistin Enformasyon Bakanı Nebil Şaat, 2003'te dönemin Filistin Başbakanı Mahmut Abbas ve Bush'un yaptığı bir görüşmeyi şöyle anlatmıştı: Şaat'ın anlattığına göre Bush toplantıda şunları söyledi: "Tanrı'nın verdiği görevle hareket ediyorum. Tanrı bana 'George git ve Afganistan'daki teröristlerle savaş' dedi ve bu emri yerine getirdim. Daha sonra Tanrı "George git Irak'taki zorbalığı sona erdir' dedi ve bunu da yerine getirdim. Şimdi de 'Git, Filistinlilerle devletlerini, İsrail'e güvenliğini ver, Ortadoğu'da barışı sağla' diyor. Tanrı'nın izniyle bunu yapacağım.

ABD'nin yeni Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun söylediklerini duyunca Bush'nun geçmişte bu söyledikleri akla geliyor.

Mike Pompeo'ya Kudüs'te, Trump da, Kraliçe Ester gibi Tanrı tarafından Yahudileri kurtarmak için gönderilmiş olabilir mi?" diye soruldu.

Pompeo bu soruya "Bir Hristiyan olarak bunun kesinlikle mümkün olduğuna inanıyorum" yanıtını veriyor.

Dünyanın en büyük gücünün bugün nasıl bir meczup kadronun elinde olduğunu görmek lazımdır. Ne yapacağı, nerede duracağı, nereye saldıracağı belli olmayan bir paranoyakla dünya karşı karşıyadır.

Siyonist, Arz-ı Mevut, neocon, Armageddon karışımı tehlikeli bir yapı bütün dünyayı tehdit ediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 294 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 325 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 658 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar