FETÖ'nün kumpasına gelenler!

FETÖ'nün kumpasına herkesten önce AKP düşmüştür. AKP'nin tepe yönetiminin 17/25 Aralık öncesi FETÖ'ye yönelik övgüleri, yüceltmeleri, savunmaları birkaç hapishaneyi ağzına kadar dolduracak...

FETÖ'nün kumpasına herkesten önce AKP düşmüştür. AKP'nin tepe yönetiminin 17/25 Aralık öncesi FETÖ'ye yönelik övgüleri, yüceltmeleri, savunmaları birkaç hapishaneyi ağzına kadar dolduracak seviyededir.

Onlar "Rabbim de milletim de bizi affetsin!" diyerek işin içinden sıyrıldıklarını düşünüyorlar.

İktidarın kudret elitlerinin yüceltmesi, meşrulaştırması ve övgüsü  sonucu FETÖ'nün muhtelif teşkilatlarıyla ilişki kuran sade ve saf vatandaşlar ise eşinden, işinden ve onurundan olmuş, birçokları haksız yere cezaevlerine tıkılmıştır. 

Kamil Erdoğan'a FETÖ kumpası!

Kamil Erdoğan 248115 sicil numaralı Polis memurudur. ByLock kullandığı gerekçesiyle, evinde arama yapılır ve 5 Ağustos 2016 tarihinde gözaltına alınır ve tutuklanır.

İşin aslı şudur: Kamil Erdoğan'ın ikamet ettiği evin üst katında FETÖ yapılanmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan Emine ve Ramazan Altınpınar çifti oturmaktadır.

 Bu şahıslar FETÖ'cü dershane ve etüt merkezlerinde önceden görev yapmışlardır.

FETÖ'yle ilgili bu zatlar Kamil Erdoğan'ın eşine kendilerinin internetinin olmadığını "MEBSİS ve e-Okul" işlemlerini yapmak için internet ADSL Wifi şifresini isterler.

O da saf Anadolu insanının iyi niyetiyle onlara kendi internet şifrelerini verir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 296 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 326 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 659 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 378 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar