Bahçeli usulü siyaset!

                      Seçimlerde partilerin ne yapacağı ve nasıl bir strateji izleyeceği büyük ölçüde bellidir. Neyi, niçin yaptığı belirsiz tek siyasi Devlet...

                      Seçimlerde partilerin ne yapacağı ve nasıl bir strateji izleyeceği büyük ölçüde bellidir. Neyi, niçin yaptığı belirsiz tek siyasi Devlet Bahçeli'dir. 

Bir bakarsınız birbirleriyle ilgisiz rakamları toplayıp çıkarır iktidar hesapları yapar, bir de bakarsınız geometrik şekillerden "Çatı" kurup cumhurbaşkanı adayı çıkarır.

Gümbür gümbür bir sesle "İki yanlıştan bir doğru çıkmaz, tekeden süt sağılmaz, bardağa tuz bulunmaz, suda ateş yanmaz; Recep Tayyip Erdoğan'dan da cumhurbaşkanı olmaz" der.

Bir süre sonra da şu açıklamayı yapar: "MHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde kendi partisi mensuplarından hiçbir tanesi aday olarak çıkmamıştır. Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır."

Bahçeli usulü siyaset işte budur!

Ardından da "Verdiğimiz sözü unutmayız, unutamayız. Ne söylediysek arkasında dururuz. Tutarlıyız, temkinliyiz." demeyi ihmal etmez.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 294 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 325 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 658 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar