AK Parti'nin günah galerisi!

Türkiye'de ekonomik gidişatı açıklamak için iktidar yandaşları "üst akıl, dış güçler, faiz lobisi, soğan stok lobisi, haçlı ittifakı, küresel finans çevreleri, dolar baronları" gibi...

Türkiye'de ekonomik gidişatı açıklamak için iktidar yandaşları "üst akıl, dış güçler, faiz lobisi, soğan stok lobisi, haçlı ittifakı, küresel finans çevreleri, dolar baronları" gibi olumsuz anlamda bir çok deyim kullanılmaktadır.

Seçim söz konusu olduğunda ise "zillet ittifakı", "terör ittifakı", "beka meselesi", "CEHAPE", "bürokratik vesayet" kavramları ön plana çıkmaktadır. 

AK Parti iktidarı, aldığı ekonomik ve siyasi kararların olumlu sonuçlarından övünürken aynı kararların olumsuz sonuçlarını ihale etmek gibi bir yöntem izlemektedir.

Öyle ki demokrasiyle ilgili olarak ortaya çıkan sorunların sebebi bundan yüz yıl öncesine, paralel devlet yapılanmasıyla ilgili sorunları okyanus ötesine, terörle ilgili sorunları ise varlık/yokluk tehdidi yaratan terör örgütlerine indirgenmektedir.

İktidarın günah galerisi!

AK Parti iktidarı Türkiye'deki terörle ilgili olarak PKK ve dış güçleri suçlamaktadır. Tamam da bu durumda iktidarın kendi iradesiyle başlattığı "Çözüm Süreci", "Akil Adam", "Dolmabahçe Görüşmeleri"nin neden olduğu sonuçları neyle izah edecektir?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 296 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 326 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 659 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 378 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar