İktidarları ateş değil körlük yakar!

Türkiye'yi on altı yıldır tek başına yöneten iktidara göre bütün sorunların nedeni başta ana muhalefet CEHAPE sonra dış güçler AB, Trump, Eset, lobiler, localar, baronlar ile içeride FETÖ...

Türkiye'yi on altı yıldır tek başına yöneten iktidara göre bütün sorunların nedeni başta ana muhalefet CEHAPE sonra dış güçler AB, Trump, Eset, lobiler, localar, baronlar ile içeride FETÖ, PKK'dır.

İktidarın sorunları çözmekte değil ama ihale etmekte üstüne yoktur. Türkiye'yi on altı yıldır sanki AKP iktidarı değil de başkaları yönetiyor.

Sayın Cumhurbaşkanı FETÖ ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söylüyor: "FETÖ'nün devlet ve topluma nüfuz etme olayı ise yeni değil eskidir. FETÖ, 1970'lerin ortalarında bünyeye girmiş, 40 yıl boyunca bünyede sinsi şekilde büyümüş, palazlanmış, vücudun farklı organlarına bulaşmış habis bir urdur."

Eyvallah burada doğru bir tespit söz konusudur.

Sayın Cumhurbaşkanı özet olarak diyor ki "FETÖ, 40 yıllık serencamı içerisinde en güçlü desteği 80 darbesiyle, 28 Şubat müdahalesinin faillerinden görmüştür."

On altı yıllık AKP iktidarı döneminde FETÖ'nün CIA'nın yönlendirmesiyle nasıl palazlandığı ve devletin kadrolarına nasıl sızdığından hiç söz etmiyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 294 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 325 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 658 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar