Durum ciddidir, ciddiye alınmalıdır!

Terör örgütü PKK'nın inlerinde ABD'nin havadan attığı mühimmat ve yiyecek maddelerinin ele geçirilmesi de iktidarın gözünü açmaya yetmedi. ABD'nin gerçek yüzü Süleymaniye'de Mehmetçiğin...

Terör örgütü PKK'nın inlerinde ABD'nin havadan attığı mühimmat ve yiyecek maddelerinin ele geçirilmesi de iktidarın gözünü açmaya yetmedi. ABD'nin gerçek yüzü Süleymaniye'de Mehmetçiğin başına çuval geçirildiğinde ortaya çıkmıştı. Zamanın iktidarı ABD'ye bir "nota" dahi vermemişti.

Gelinen aşamada ABD'li yetkililerin "YPG bizim kara gücümüz" açıklamalarına bile iktidar yeteri kadar tepki göstermedi.

ABD'nin Türkiye karşıtı oyunu!

                ABD'nin Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'ye karşı kantonlar oluşturmaya başladığında Türkiye'deki iktidarın gözleri açıldı.

                Suriye'nin kuzeyinde koridor devlet oluşturmak için Türkiye'deki adamlarına 15 Temmuz darbe girişimini yaptıran ABD bundan sonuç alamayınca var gücüyle PYD'yi silahlandırmaya başladı. ABD'nin Türkiye sınırlarında ordu oluşturma karar vermesi her şeyi değiştirdi.

ABD'nin müttefiki Türkiye, ABD'nin terör örgütü YPG'ye verdiği 5.500 TIR ve 300 uçak dolusu ağır silahla tehdit eder hale geldi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 294 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 324 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 658 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar