Taciz olayı tacizden ibaret değildir

İçişleri Bakanlığı açıklama yapıyor: "Dört kayıp çocuktan; Erzurum'dan kaybolan S.Ç. bulunmuş, Ankara'nın Polatlı ilçesinde kaybolan Eylül olayı aydınlatılmıştır......

İçişleri Bakanlığı açıklama yapıyor: "Dört kayıp çocuktan; Erzurum'dan kaybolan S.Ç. bulunmuş, Ankara'nın Polatlı ilçesinde kaybolan Eylül olayı aydınlatılmıştır... Ağrı'da kaybolan Leyla ve Konya'da kaybolan Yasin'in bulunması için İçişleri Bakanlığı'nca arama faaliyetleri sürmektedir."

Bilinen ve medyaya düşen bu tür kayıpların ve cinayetlerin yanında hiç kimsenin haberinin olmadığı yüzlerce bilinmeyen benzer olaylar yaşanıyor.

Taciz, tecavüz, cinayet, kayıp olayları neredeyse sıradan vakalar haline gelmiştir.

İnanılması zor tecavüz ve cinayetler

Geçenlerde medyaya düşen ve tüyleri diken diken eden bir haber şöyledir: Güneydoğu'nun bir ilçesindeki "YİBO'da okuyan 13-14 yaşındaki 8 öğrenci, iki ve üç yaşındaki iki bebeğe tecavüz etti. Bebeklerden birini havuzda boğarak öldürdüler, derede ölüme terk ettikleri bebek ise kurtuldu."

Aynı yerin kent merkezindeki bir okulda da 4 kız öğrenciye iki yıl boyunca tecavüz edilmesi olayı ile gözaltına alınan 25 şüpheliden 15'inin tutuklandığı haberi medyaya düştü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 296 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 326 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 659 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 378 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar