Bunları yapana siyasetçi deniyor

                  MHP, içindeki muhaliflerin itirazlarından kurtulmak için AKP'nin unuttuğu başkanlık sistemini gündeme getirdi. Böylece AKP'ye dolaylı olarak 'Sen beni parti içi muhalefetten...

                  MHP, içindeki muhaliflerin itirazlarından kurtulmak için AKP'nin unuttuğu başkanlık sistemini gündeme getirdi. Böylece AKP'ye dolaylı olarak 'Sen beni parti içi muhalefetten kurtar, ben de seni cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edeyim' mesajını verdi.

Türk siyasi hareketinin 50 yıllık partisini gözünü kırpmadan dağıttı. Koskoca MHP'den bir cumhurbaşkanı adayı çıkmasına izin vermedi. Buna teşebbüs eden gerçek MHP'lileri her zaman engelledi.

Garp cephesinde yeni bir şey yok!

Önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'de tek adam rejimi kurmasının yolunu açan anayasa değişikliğini gündeme getirdi. Sonra da AKP'nin genel başkanını MHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan etti. AKP'nin yasa ve anayasa dışılıklarının yarattığı fiili durumlara hukuki çerçeve sundu. İktidar partisinin tam anlamıyla bir sözcüsü, gönüllü destekçisi haline geldi. 

                Ömrünü MHP'ye ve onun ideallerine adayanları bir anda hain, ömrünü MHP ile mücadeleye adayanları da bir anda kahraman ilan etti. Hikmetinden sual olmaz ama her ne hikmetse 20 yıl sonra Alaaddin Çakıcı'yı hatırladı. Galiba adama 20 yılda bir ilham geliyor.

                Kendisi de bunca olan bitenden sonra hâlâ kendisini destekleyen kitlenin tavrına şaşırdığını itiraf ediyor. Bakın bu çok sayın genel başkan ne diyor:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 296 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 326 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 659 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 378 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar