16 yıldır iktidar kim?

                Yetkiyse yetki, tek başına iktidarsa tek başına iktidar, kararsa karar hepsi on altı yıldır bir kişinin iki dudağı...

                Yetkiyse yetki, tek başına iktidarsa tek başına iktidar, kararsa karar hepsi on altı yıldır bir kişinin iki dudağı arasındadır.

                Süreç başlayacak diyor başlıyor. Sona erecek diyor sona eriyor. Suriye ile ortak bakanlar kurulu toplanacak diyor toplanıyor. Suriye'ye müdahale edilecek diyor ediliyor. "BOP Eş başkanı oldum" diyor, oluyor.

Kısacası Türkiye'de o, on altı yıldır ne istiyorsa o oluyor!

İktidar değil çelişkiler cumhuriyeti

Çözüm süreci diyor sonu hüsranla bitiyor. Neden olarak terör örgütünü suçluyor. İktidar terör örgütünün işinin istikrarsızlık çıkarmak ve sabotaj yapmak olduğunun farkında bile değil.

FETÖ'yle 17/25 Aralık'a kadar birlikte hareket ediyor. Mezardakileri birlikte çıkararak kendisine oy devşiriyorlar, FETÖ'nün açtığı davalarda birlikte savcılık yapıyorlar. FETÖ'yü başta TSK olmak üzere her yere sızdırıyorlar. Sonra FETÖ, CIA'nın yönlendirmesiyle Türkiye'de iç savaş çıkarmak için darbe yapmaya kalkışıyor "Yandım Allah" diye bağırıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 294 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 324 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 658 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar