AYM, hukuk devleti ve adalet

15 Temmuz'da Türk devletine, egemenliğine ve demokrasisine yönelik bilumum iç ve dış ihanet şebekeleri, millete diz çöktürmek istedi ve başaramadı. Türkiye, büyük bir felaketten döndü.Emperyalist emellerin...

15 Temmuz'da Türk devletine, egemenliğine ve demokrasisine yönelik bilumum iç ve dış ihanet şebekeleri, millete diz çöktürmek istedi ve başaramadı. Türkiye, büyük bir felaketten döndü.

Emperyalist emellerin yerli işbirlikçileri yasalar karşısında hesap vermektedir. Elbette bu darbeci ihanet çetesi en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Buna hiç kimsenin itirazı yoktur. Bu hain girişim cezalandırırken hukuk devletini, demokrasiyi ve yargı sistemini zaaf içinde göstermeye kimsenin hakkı yoktur.

Şu hale bakar mısınız?

FETÖ davasının duruşmasında, akademisyen bir tanık, sanıkların FETÖ'cü olmadığını kanıtlamak için "Meşveret cemaatindendir, hatta... Hoca'nın talebesidir" demiş.

Tanığın "Meşveret cemaatindendir" dediği bütün sanıklar tahliye edilmişti

 "Cumhuriyet Davası"nın 6. duruşmasında mahkeme başkanı, Ahmet Şık'ı "Annesi ermişmiş, onu üzmeyelim" diyerek tahliye etmişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 294 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 325 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 658 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar