Din şekil, akıl nakil olursa!

                  Son zamanlarda din adına ahkâm kesenler savunduklarını sandıkları dine büyük kötülük etmektedir.Adı önemli değil bir öğretmen diyor ki, "Kız...

                  Son zamanlarda din adına ahkâm kesenler savunduklarını sandıkları dine büyük kötülük etmektedir.

Adı önemli değil bir öğretmen diyor ki, "Kız öğrencilerin giydiği eşofman onları çıplak yapar." İşi biraz daha ileri götürüyor ve şu hükmü veriyor: "Okullarda zina yapılmıyor mu? Evet, göz, kulak, dil ve el zinası yok diyen Muhammed aleyhisselam dininden haberi yok."

Aklına gelmemiş onu da biz bu zatın yöntemine uygun biçimde hatırlatalım duygu, düşünce, rüya, hayal, televizyon, bilgisayar, telefon, bina, ev, ağaç, hayvan, sigara zinası yok diyenlerin de dinden, imandan ve itikattan haberleri olmamalı!

Bu zatlar akıllarını cinsellikle bozmuşlar. Her yere ve her şeye zina, fuhuş ve cinsellik gözüyle bakıyor, her yerden ve her şeyden zina, fuhuş ve cinsellik çıkarıyorlar. Baktıkları gibi görüyorlar!

Bu adamların dini anlamak ya da anlatmak diye bir amacı varsa kendileri amaçlarına ihanet ediyor demektir. İnsanları İslam'dan soğutmak için bunların ettiklerinden daha vahim sözler edilemez. 

                Bunlar İslam'ı küçük düşürüyor, insanları dininden soğutuyor, İslam düşmanlarının İslam'la alay etmesine neden oluyor ve nihayet İslam aleyhine propaganda yapılmasının yolunu açıyor. Misyonerlerin yapamadığını bunlar yapıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 294 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 325 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 658 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar