Bize özgü tuhaflıklar

                Bugün bize özgü tuhaflıklardan bir demet sunalım. Bir ilde bir partinin il başkanlığı yöneticileri Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e yönelik başlattığı...

                Bugün bize özgü tuhaflıklardan bir demet sunalım. Bir ilde bir partinin il başkanlığı yöneticileri Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekâtı'na destek için vergi borçlarını ödemiş.

Demek ki bu arkadaşların vatandaşlık görevlerini yerine getirmeleri için vatandaş olmaları yetmiyor ülkenin savaşa girmesi de gerekiyor. Bu durumda her vergi döneminde Türkiye'nin bir yerlere savaş açması zorunluluk haline gelmiş oluyor.

İstanbul'da hırsızlar, bir döviz bürosunda bir dakika içinde 2 milyon değerinde döviz ve bir kilogram altın olan kasayı çalıp kaçmış. Olay yerine gelip büroda 'delil' toplayan Olay Yeri İnceleme polisi T.S. de çekmecede gördüğü 5 bin dolar ve 5 bin TL'yi çalmış.

Günümüz Türkiye'sinde soyguncuların eksik bıraktıklarını onlarla mücadele etmekle görevliler tamamlayabiliyor. Bu olgudan çıkarılacak sonuç; bu ülkenin hırsızlarının işini birinci sınıf yapmadığı ya da hırsızın tenezzül etmediğine bile tenezzül edenlerin var olduğudur.

Bindir zam, indir zam!

Maliye Bakanı yaptığı açıklamada, binek otomobillerin Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne yüzde 40 zam geleceğini söyledi. Ancak bu rakam yüzde 25 olarak gerçekleşti. Avrasya Tüneli geçiş ücretine de 24 saat içinde önce büyük bir zam ardından da "küçük" bir indirim yapıldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 296 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 326 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 659 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 378 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar