Kürt devleti hayali kuran kardeşim

- Bak kardeşim, emperyalizm kimseye kaşının gözünün hatırına devlet kurmaz, otonomi kazandırmaz.  Bugün “tarihsel hakkımızı verecekler” falan diye düşünüyorsan yanılıyorsun. ABD...

- Bak kardeşim, emperyalizm kimseye kaşının gözünün hatırına devlet kurmaz, otonomi kazandırmaz.  Bugün “tarihsel hakkımızı verecekler” falan diye düşünüyorsan yanılıyorsun. ABD, kanını sadece bugün değil her zaman kullanabilmek için ağzına bir parmak bal çalıyor işte. 

- Bak kardeşim, ABD, Vietnam’dan Kore’ye, Afganistan’dan Irak’a gittiği her yerden kaçarak ayrıldı. Bu coğrafyayı başka bir yere taşıyamayacağına ve  nükleer savaş başlatma olasılığı da olmadığına göre bu coğrafyadan da gidecek sonunda.  Bugün kazandığını sandığın şey aslında o zaman kaybettiğin şey olacak, farkında mısın? 

- Bak kardeşim zamanında Mahabad Cumhuriyeti’ni kurdurdu Sovyetler Birliği sana, sonra onlar gitti, en ağır bedeli  yine sen  ödedin. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fatih Erbakan’ın 2028 hesabı... 29 Mart 2024 | 346 Okunma ABD’nin kitlerine ihtiyacımız kalmadı... 27 Mart 2024 | 616 Okunma Alaca karanlık zamanı Milliyet... 25 Mart 2024 | 222 Okunma Avrupa Ortaçağ’a dönerken... 24 Mart 2024 | 266 Okunma Devletin kendini koruma hakkı... 22 Mart 2024 | 342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar