Kimse CHP’ye laf etmesin...

CHP tabanı, anti-emperyalist kökleri nedeniyle “NATO’yu kızdırmayalım” cümleleri kuran birini de benimsemez, Türkiye’nin arası kiminle kötüyse suçlu mutlaka Ankara’dır duruşundan da hoşlanmaz. Briç muhabbeti bittiğinde...

CHP Genel Başkan Başdanış- manı Ünal Çeviköz’ü tartışıyoruz bir süredir.

Tartışma Azerbaycan’a götürüldüğü iddia edilen Suriyeli savaşçılarla başladı, ardından Çeviköz’ün geçmişte yaptığı Libya, Yunanistan işgali altındaki adalar ve Doğu Akdeniz açıklamaları, “NATO’yu kızdırmamak” gibi sözleriyle devam etti.

Ünal Çeviköz’ün sözlerinden dolayı kimsenin CHP’ye laf etmeye hakkı yok aslında.

2018 Kurultayı’nda Parti Meclisi’ne son sıradan, ancak kurayla girebilen, 2020 Kurultayı’nda 1200 delegeden ancak 278’inin oyunu alabilmiş ve CHP delegelerinin üzerini çizdiği bir isimdir Çeviköz.

O yüzden Çeviköz’ün sözleri CHP’yi değil, delege iradesine rağmen, Çeviköz’den vazgeçemeyen Kılıçdaroğlu’nu bağlar.

Kemal Bey, gazetecilere ne kadar iyi briç oynadığını anlatırken, başdanışmanı Ünal Çeviköz de, sosyal medyadan “Suudi Arabistan ile ilişkilerimiz CHP iktidarı döneminde düzelecek” mesajları yazıyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgür Özel, yandaş mı oldu? 26 Nisan 2024 | 258 Okunma Döner değil samimiyet lazım… 24 Nisan 2024 | 275 Okunma Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli 21 Nisan 2024 | 512 Okunma İyi yurttaş yetiştirme mecburiyeti... 19 Nisan 2024 | 173 Okunma Ortadoğu’da satranç başka türlü oynanır... 17 Nisan 2024 | 413 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar