Kemal bey kral giyinik olabilir mi?

- Siyasi partiler iktidar olma amacıyla kurulur, genel başkanlarına da doğal olarak yürütmenin başına geçecek isim olarak bakılır. CHP şu an Türkiye’yi Kılıçdaroğlu’ndan daha iyi yönetecek bir...

- Siyasi partiler iktidar olma amacıyla kurulur, genel başkanlarına da doğal olarak yürütmenin başına geçecek isim olarak bakılır. CHP şu an Türkiye’yi Kılıçdaroğlu’ndan daha iyi yönetecek bir isim mi arıyor acaba? Eğer öyleyse neden Kılıçdaroğlu genel başkan, eğer öyle değilse Kılıçdaroğlu neden aday değil?

- Diyelim ki  CHP “demokrasi cephesi” için ortak aday arıyor. Ekmeleddin İhsanoğlu örneği kimsede heyecan uyandırmayacak ortak aday için yeterince ders olmadı mı? Herkes kendi adayını çıkarır ve Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kalırsa en çok oy alan aday  zaten muhalefetin doğal ortak adayı haline gelmeyecek mi?

- Adı kulislerde dolaşmaya başlayan Kemal Derviş, CHP’nin adayı olursa, şeker pancarına kota koyan, pancarda taban fiyat uygulamasını kaldıran, bugün ekilmeyen arazilerin Avrupa’daki bir çok ülkeden büyük olmasının sebebi sayılan bir aday için Kılıçdaroğlu, çiftçilerden nasıl oy isteyecek ?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fatih Erbakan’ın 2028 hesabı... 29 Mart 2024 | 178 Okunma ABD’nin kitlerine ihtiyacımız kalmadı... 27 Mart 2024 | 616 Okunma Alaca karanlık zamanı Milliyet... 25 Mart 2024 | 222 Okunma Avrupa Ortaçağ’a dönerken... 24 Mart 2024 | 266 Okunma Devletin kendini koruma hakkı... 22 Mart 2024 | 342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar