Bir haberden geriye çok sayıda soru kaldı

Pierre Loti İlköğretim Okulu’nda yaşanan  skandalın haberi  Milliyet internet sitesinde yayınlandıktan sonra yoğun bir telefon ve mail bombardımanı başladı. Garip olan gelen her mesaj yapılan her konuşmada konuyu...

Pierre Loti İlköğretim Okulu’nda yaşanan  skandalın haberi  Milliyet internet sitesinde yayınlandıktan sonra yoğun bir telefon ve mail bombardımanı başladı. Garip olan gelen her mesaj yapılan her konuşmada konuyu bırakın aydınlanmayı daha da karışık hale getirdi.

Serviste unutulan küçük kızın ailesinin kapalı bir grupta paylaştığı bilgilerden ortaya çıkan en acı sonuç bunun serviste unutulan ilk çocuk olayı olmadığı yolundaki bilgi. Servis şirketinin sahipleriyle yapılan görüşme sırasında şirket ortaklarından Ufuk Bey isimli kişi bir çocuğun daha başına benzer bir durum geldiğini kabul etmiş.

Ecrin’i ölümden kurtaran “kel abi” küçük kızı teslim etmeden önce çantasından defterini çıkarıyor ve arkasına adı, soyadı ve telefonunu yazıyor. Ecrin’e de “Babana söyle beni arasın, senin hayatını kurtardım, bana teşekkür etsin” diyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgür Özel, yandaş mı oldu? 26 Nisan 2024 | 76 Okunma Döner değil samimiyet lazım… 24 Nisan 2024 | 273 Okunma Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli 21 Nisan 2024 | 512 Okunma İyi yurttaş yetiştirme mecburiyeti... 19 Nisan 2024 | 173 Okunma Ortadoğu’da satranç başka türlü oynanır... 17 Nisan 2024 | 411 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar