Azıcık merak arkadaş!

Tüm gazete ve internet sitelerinde aynı başlıkla haber oldu Begüm Özbek: ‘90’ların ünlü modellerindendi şimdi bir otelde müdürlük yapıyor.’..

Hani eski mankenler, podyum kariyeleri bitince ‘güzel kadın’ kontenjanından şarkıcı ya da dizi oyuncusu oluyorlar ya, başlığa bakan öyle sanacak. Özbek, 90’lı yıllarda ünlü bir mankendi doğru ama eksik...
Annesi kendisini sokak hayvanlarına adamış isimlerden biri olan Süsen Erkuş’tur.
O zamanlar podyum dünyasını takip etmeyen bir sürü insan da, dönemin Başbakanı Tansu Çiller’in oğlunun nişanlısı olarak duydu Begüm Özbek adını.
Her neyse, ABD’ye gitti, orada turizm okudu. Zor bir öğrencilik dönemi geçirdi, okul kütüphanesi dahil çeşitli işlerde çalışarak tamamladı eğitimini. Okulu bitince Türkiye’ye dönmedi, yine ABD’de bir sürü otelde çalıştı. Yani eğitimini aldığı mesleği yapıyor Özbek, bugün Türkiye’deki işi de, kat hizmetleri müdürlüğü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi yurttaş yetiştirme mecburiyeti... 19 Nisan 2024 | 162 Okunma Ortadoğu’da satranç başka türlü oynanır... 17 Nisan 2024 | 403 Okunma Hakkâri ve Şırnak’a bakıp, PKK terörünü anlamak… 14 Nisan 2024 | 442 Okunma Devlet aklı ve İsrail’e ihracat... 12 Nisan 2024 | 323 Okunma Bayramdan sonra ekonomi… 10 Nisan 2024 | 332 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar