İstanbul'da kim gidecek kim kalacak?

Ak Parti, İstan-bul’da da ilçe belediye başkanlarını  değiştirecek, bunu herkes biliyor ama  değişiklik ne zaman olacak, kimler gidecek bilinmeyen  o. Değişim için düğmeye 15 Kasım’dan...

Ak Parti, İstan-bul’da da ilçe belediye başkanlarını  değiştirecek, bunu herkes biliyor ama  değişiklik ne zaman olacak, kimler gidecek bilinmeyen  o.
 
Değişim için düğmeye 15 Kasım’dan sonra basılacak, önce bunu yazalım.

Kimler gidecek sorusunun cevabı biraz daha karmaşık.  Kulislere göre son kararı vermesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulan ya da sunulmak üzere olduğu söylenen bir liste var.

Liste bir tane ama o listeye dair sızan bilgiler farklı.

Kimileri 6, kimi 7 ilçede değişim olacağını söylüyor.

Ancak biri Anadolu, diğeri Avrupa yakasında 2 ilçe var ki, o ilçelerin adı her bilgi veren kişide gidici olarak tanımlanıyor.

Sürpriz, şaşırtıcı, beklenmeyen büyük bir ilçede de değişiklik olabilir mi derseniz, evet kulislerde böyle de bir söylenti var, ancak yüzde 50 olabilir yüzde 50 olmayabilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi yurttaş yetiştirme mecburiyeti... 19 Nisan 2024 | 162 Okunma Ortadoğu’da satranç başka türlü oynanır... 17 Nisan 2024 | 402 Okunma Hakkâri ve Şırnak’a bakıp, PKK terörünü anlamak… 14 Nisan 2024 | 441 Okunma Devlet aklı ve İsrail’e ihracat... 12 Nisan 2024 | 323 Okunma Bayramdan sonra ekonomi… 10 Nisan 2024 | 331 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar