Melih Gökçek istifa için neyi bekliyor?

23 Nisan 2018’i bekliyordu Melih Gökçek. O gün, koltuğunu, önce bir çocuğa devredecek, sonra çok önemsediği Ankapark’ın açılışını yapacak, çok kısa bir süre sonra da...

23 Nisan 2018’i bekliyordu Melih Gökçek.

O gün, koltuğunu, önce bir çocuğa devredecek, sonra çok önemsediği Ankapark’ın açılışını yapacak, çok kısa bir süre sonra da koltuğunu yeni sahibine devretmek üzere istifa edecekti.

 
Başkan’a yakın kaynaklardan kulislere sızan bilgi buydu ama takvim değişti.

Büyük ihtimalle, bu ay bitmeden, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa edecek Melih Gökçek.

Başka bir görev verilse de verilmese de AK Parti’de kalacak.

Bu bilgiyi verenler, Osman Gökçek’in Mart 2019 seçimlerinde Keçiören’den belediye başkanlığına aday olacağını da söylüyorlar ama kulis bilgileri bunlar, bugün doğru olsa bile yarın değişebilir ya da kasıtlı olarak sızdırılmıştır, bekleyip görmek gerekir.

Kesin olan tek şey,  Melih Gökçek’in, bu kez hiç istemese dahi, gündemin ana maddelerinden biri olacağı...

‘BENCE CUMHURBAŞKANI’NA YAZIN SİZ’

Çocukların serviste unutulduğu, tecavüze uğradığı, dayak yediği bir ülkede, okul servislerinin camları siyah filmle kaplı olamaz diye yazmıştım önceki hafta.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan duruma el atmasını istemiştim, geçen hafta bir kez daha tekrarladım çağrımı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ortadoğu’da satranç başka türlü oynanır... 17 Nisan 2024 | 401 Okunma Hakkâri ve Şırnak’a bakıp, PKK terörünü anlamak… 14 Nisan 2024 | 438 Okunma Devlet aklı ve İsrail’e ihracat... 12 Nisan 2024 | 323 Okunma Bayramdan sonra ekonomi… 10 Nisan 2024 | 331 Okunma CHP’yi bekleyen 4 tehlike... 07 Nisan 2024 | 1.097 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar