140 kare yenge vücudu

Kadın bedeninin haberlere sos malzemesi yapılmasına alıştık maalesef. Mesela yurt dışında oyunculuk eğitimi almaya giden bir kadının konuyla hiç alakası olmayan şuh fotoğraflarına yer verilmesi; ya da sosyal...

Kadın bedeninin haberlere sos malzemesi yapılmasına alıştık maalesef. Mesela yurt dışında oyunculuk eğitimi almaya giden bir kadının konuyla hiç alakası olmayan şuh fotoğraflarına yer verilmesi; ya da sosyal medyada bir fikir paylaşan kadının, fikrinin değil çıplaklığının ön plana çıkarılması çok sık karşılaştığımız durumlar.


Ama Haberturk.com, geçtiğimiz pazartesi günü öyle bir rekor kırdı ki, anlatamam. Beşiktaş-Fenerbahçe mücadelesinde, Robin van Persie ile karşı karşıya gelen Tosic kırmızı kart görmüştü ya... Tosic’in eşi Jelena Karleusa, sosyal medya hesabından bir küfür ve ardından “Onun bacağını kırın” mesajı paylaşmış. Haberturk.com da bu ayrıntıyı yakalamış ve iyi bir haber yapmış.

Ancak haber üç fotoğraf altı yazıda bitmesine rağmen Karleusa’nın tam 140 kare fotoğrafı kullanılmış. Tahmin edebileceğiniz gibi bunlar maç esnasında çekilmiş değil; ülkesi Sırbistan’da ünlü bir şarkıcı olan yengenin dekoltesi en bol halleri... Bakalım bu rekoru kıran bir başka medya kuruluşu çıkacak mı?

Elektronik sigara ölüm mü, çare mi?

Ne gerçek ne de elektronik olanı, insan sağlığı için en doğrusu ikisini de içmemek. Ama cevabına ihtiyaç duyulan bir soru var: Sigara bağımlısı olup da bırakamayanlar için elektronik sigara bir alternatif mi, değil mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ortadoğu’da satranç başka türlü oynanır... 17 Nisan 2024 | 401 Okunma Hakkâri ve Şırnak’a bakıp, PKK terörünü anlamak… 14 Nisan 2024 | 438 Okunma Devlet aklı ve İsrail’e ihracat... 12 Nisan 2024 | 323 Okunma Bayramdan sonra ekonomi… 10 Nisan 2024 | 331 Okunma CHP’yi bekleyen 4 tehlike... 07 Nisan 2024 | 1.097 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar