PKK tüm Avrupa için büyük bir tehlike

“Türkiye’nin düşmanı benim dostumdur” mantığı ile Türkiye’yi kana bulayan terör örgütlerine destek olmakla aslında tüm Avrupa’ya ve özellikle AB’ye “büyük bir kötülük” yapmaktalar.

“Türkiye’nin düşmanı benim dostumdur” mantığı ile Türkiye’yi kana bulayan terör örgütlerine destek olmakla aslında tüm Avrupa’ya ve özellikle AB’ye “büyük bir kötülük” yapmaktalar.

Bu çevreler Türkiye’yi kana bulayan ve Türkiye’de on binlerce insanın ölümünden sorumlu terör örgütlerine “kucak açarak” Avrupa’da teröristlerin yuvalanmasına hata ederek aslında kendilerinin “düşmanlarını” besliyorlar. PKK ve Fetullah Gülenci FETÖ terör örgütlerinin tek bir hedefi var. O da bulundukları her yerde kök salmak.

Türkiye’yi şikayet ederek Avrupalı Türkiye karşıtlarını memnun ederek başlıyorlar planlarını gerçekleştirmeye. Türkiye’de kan döken ve suç işleyen teröristleri iade etmeyerek kendi ülkelerinde barındıranlar aslında kendi toplumlarına zarar verdiklerini görememekteler.

PKK’ya kucak açan tüm Avrupa ülkelerinde uyuşturucu kaçakçılığı alanında mafya ile yarışan terör örgütünün adı PKK! Aynı şekilde insan kaçakçılığı sektöründe mafyadan daha aktif olan terör örgütü yine PKK! Bu gerçekleri aslında Avrupa polis teşkilatları çok iyi bilmekte. Ancak maalesef bazı politikacılar, bazı kilise temsilcileri ve STK’lar sırf “Müslüman Türkiye ile olan sorunları” yüzünden PKK terör örgütünün üzerine gidilmesini engellemekteler. 

İşte Fransa! Fransa, PKK terör örgütünün Suriye’deki uzantısı olan PYD/YPG’li teröristleri “terörist” olarak görmemekte. Hatta Paris’te temsilcilik açmalarına bile izin vermekte. Oysa YPG/PYD ismini kullanarak Avrupa’da eylem yapanların hepsi PKK mensupları. Bunu Avrupa’nın polis ve istihbarat teşkilatları çok iyi bilmekteler. Daha düne kadar mitinglerde, eylemlerde ve başka etkinliklerde PKK için ortaya çıkanlar bugün PYD ve YPG için eylem yapmaktalar.

Avrupa ülkeleri ve özellikle AB elbette “aptal” değiller. Her şey ortada.

Buna rağmen “Türkiye’nin düşmanları, dostumuzdur” diyerek bu teröristleri kollayanlar yarın kendi toplumlarına hesap vermek zorunda kalacaklar.

Gün gelecek Alman, Fransız, İsviçre, Belçika, Hollanda, İsveç ya da Danimarka vatandaşları “bu teröristleri niçin beslediniz?” diye soracaklar haklı olarak. Çünkü “beslenen bu yılanlar kendilerini besleyenleri ısırdığında” çok geç olacak. 

PKK yıllardır birçok Avrupa ülkesinde “derin ağlarını” örmekte. Kürt kökenli iş adamlarından haraç aldığını bilmeyen yok. “Paravan derneklerde” örgütlenerek “terörist yüzünü maskelemekte”. Son yıllarda aşırı sağcı ya da ırkçı gruplarla iş birliği yaparak Müslümanlara saldırmakta. Camilere ve Müslümanların kültür derneklerine yönelik saldırılarını arttırdı. Özellikle Belçika’da Türklerin yoğun olarak yaşadığı mahalleleri kendine hedef olarak seçti.

Bugün PKK’nın Avrupalı Müslümanlara saldırmasına “kayıtsız” kalanlar yarın sıra kendilerine geldiğinde çok pişman olacaklar.

İşte Fransa’da PKK’nın son saldırısı tüm Avrupa kamuoyu için bir uyarı niteliğinde. Fransa'nın Strazburg kentinde eylem yapan terör örgütü PKK yandaşları, Avrupa Konseyi binası ve polise saldırdı. Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın tutukluluk şartlarını protesto amacıyla Avrupa Konseyi önünde gösteri düzenleyen PKK yandaşları, taşkınlık yaparak çevreye saldırmışlar. Hiç şaşırmadık!

Taş ve tehlikeli cisimler atarak Avrupa Konseyi binasının camları ve kapısını kıran PKK sempatizanları, binanın dışındaki çöp bidonunu da ateşe vermişler. Taşlarla 3 polisi yaralayan terör örgütü yandaşlarından 43'ü gözaltına alınmış.

Avrupa Konseyi İletişim Direktörü Danile Holtgen, basına yaptığı açıklamada, saldırının kabul edilemez olduğunu belirtmiş. “Günaydın, Sayın Holtgen!”  Saldırının düzenlendiği Avrupa Bulvarı'nda yoğun güvenlik önlemleri alınmış. 

Fransız polisi yıllardır bu konuda uyarılmıştı. Özellikle Strazburg’ta Avrupa Konseyi önünde bir çadır kuran PKK terör örgütü sempatizanları nedense bugüne kadar hiç “rahatsız edilmemişti”. Hatta çadırın önünden geçen ve onlarla aynı fikirde olmayan masum bir insanı da bıçaklamışlardı.

PKK terör örgütü propagandası yapılan çadır yetkililer tarafından “belediye sorumlu” ya da “polis sorumlu” veya “gösteri özgürlüğü” gibi bahanelerle bugüne kadar hep kollandı. İşte sonuç ortada. 3 yaralı polis var. İnşallah Fransız Polisi artık tehlikenin boyutlarının farkındadır.

“Beslenen yılan her zaman onu besleyeni de sokar”. 

PKK’nın Avrupa için büyük bir tehlike olduğunu anlamak için “daha büyük acılar” yaşanmamalı. 

 

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
LİBYA TERÖRİSTLERİN ELİNE GEÇMEMELİ 27 Aralık 2019 | 130 Okunma FRANSA'DA "MACRON, DÉMİSSİON!" SESLERİ YÜKSELİYOR 08 Aralık 2019 | 142 Okunma "AB'NİN SAMİMİYETSİZ VE İKİ YÜZLÜ TUTUMU" 23 Kasım 2019 | 73 Okunma KIBRISLI RUMLAR: "EN İYİ TÜRK, ÖLÜ TÜRKTÜR!" 17 Kasım 2019 | 206 Okunma DİYARBAKIR'DA BİR AP MİLLETVEKİLİ: TOMAS ZDECHOVSKY 13 Kasım 2019 | 210 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar