İşte Türkiye'de demokrasi!

“Diktatör Recep Tayyip Erdoğan” diyenler “özür dileyecek mi?” merak etmekteyim.

“Hani Türkiye’de demokrasi yoktu?”. Milletimiz seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçtiğinde “kıyameti koparanlar” ve Türkiye’de “demokrasi yok” diye saçmalayanlar bugün “seçim sonuçlarını” kutlamaktalar. Batı dünyasının yayın organları daha düne kadar “diktatör Erdoğan” manşetleri atarken bugün “Erdoğan kaybetti” manşetleri atmaktalar.

“Diktatörlük olan bir ülkede, diktatör kaybeder mi?” 

Türkiye’de 2002 yılından beri demokrasi var. Hem de birçok Avrupa ülkesinin bile “kıskançlıkla izleyeceği” bir demokrasi bilinci var! Türk milleti her kararını özgür ve demokratik seçimlerle almaya değer vermekte. Türk seçmeni ülkesinin her düzeyde yöneticilerini demokratik seçimlerle belirlemekte.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde yolsuzluklar tespit edildiği için bu seçimler 23 Haziran 2019 Pazar günü tekrar edildi. Sonuçta hiçbir hile yapılmasına fırsat verilmedi ve bu sefer seçimi CHP adayı Ekrem İmamoğlu kazandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
LİBYA TERÖRİSTLERİN ELİNE GEÇMEMELİ 27 Aralık 2019 | 130 Okunma FRANSA'DA "MACRON, DÉMİSSİON!" SESLERİ YÜKSELİYOR 08 Aralık 2019 | 142 Okunma "AB'NİN SAMİMİYETSİZ VE İKİ YÜZLÜ TUTUMU" 23 Kasım 2019 | 73 Okunma KIBRISLI RUMLAR: "EN İYİ TÜRK, ÖLÜ TÜRKTÜR!" 17 Kasım 2019 | 208 Okunma DİYARBAKIR'DA BİR AP MİLLETVEKİLİ: TOMAS ZDECHOVSKY 13 Kasım 2019 | 210 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar