Erdoğan'a düşman olan AB'nin dostudur!

Erdoğan'a düşman olan AB'nin dostudur, terörist bile olsa! Avrupa Birliği'nde Türkiye söz konusu olduğunda gündeme gelen tek bir politika var. O da “karşı olmak için karşı olmak” şeklinde gündeme...

Erdoğan'a düşman olan AB'nin dostudur, terörist bile olsa!

Avrupa Birliği'nde Türkiye söz konusu olduğunda gündeme gelen tek bir politika var. O da “karşı olmak için karşı olmak” şeklinde gündeme gelmekte. Hatta daha da kötüsü günümüzde Türkiye'ye “düşman” olan herkes Avrupa Birliği'nin “dostudur” anlayışı hakim.

Yoksa Avrupa Birliği üyesi ülkelerin sadece Türkiye'yi değil tüm Ortadoğu'yu kana bulayan terör örgütlerine kapılarını açmaları başka nasıl açıklanabilir.

PKK terör örgütü hem Türkiye'de hem de Irak'ta on binlerce sivili katletmiş ve tüm dünya kamuoyunun gözünde “kanlı bir terör örgütü” konumunda olmasına rağmen bazı AB üyesi ülkelerde dilediği gibi faaliyetlerini sürdürebilmekte. PKK'nın “insan ve uyuşturucu kaçakçılığı da yaptığı” ve “AB üyesi ülkelerde yaşamakta olan Kürtlerden haraç aldığı” neredeyse her yıl AB polis teşkilatları raporlarında dile getirilse de PKK terör örgütü bir çok AB üyesi ülkede hiç bir sorunla karşılaşmadan sergiler açabilmekte, kitlesel etkinlikler yapabilmekte ve bulunduğu bu ülkelerde illegal bir örgütlenmeyi gerçekleştirmekte. Tüm bunlar yetmiyormuş gibi bu ülkelerde yaşamakta olan bazı Kürt gençleri de Irak'taki kamplarına götürüp onları eğitip terörist olarak eylemlerde kullanmakta.

Tüm bunlar AB'yi ve AB üyesi ülkeleri hiç rahatsız etmiyor olmalı ki Türkiye'nin tüm protestolarına rağmen hiç bir önlem alınmamakta. Hatta çok sayıda PKK üyesi terörist bir çok kanlı eyleme karıştıktan sonra kaçtığı AB ülkelerinde Türkiye'nin tüm yasal iade taleplerine karşın endişe etmeye ihtiyaç duymadan AB üyesi ülkelerin koruması altında faaliyetlerini sürdürmekte.

PKK'ya yönelik AB'nin bu çok “şefkatli” tavrının tek bir açıklaması var. O da PKK'nın Türkiye'nin düşmanı olması galiba. AK Parti iktidarına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı olmak PKK'lı teröristleri bile “şirin” bir hale getirmekte AB'de.

Yine aynı şekilde Türkiye'de 15 Temmuz 2016 tarihinde kanlı bir darbe girişiminde bulunan ve onlarca insanı katleden ve de binin üzerinde insanı yaralayan Fetullah Gülen terör örgütü (FETÖ) mensubu teröristler bazı AB üyesi ülkelerde kendilerini neredeyse “evlerinde” hissedercesine faaliyetlerini sürdürmekteler. Bir çok insanın hapishanelerde haksız yere yaşamını yitirmesine sebep olan FETÖ terör örgütü üyesi eski savcılar bırakın Türkiye'nin taleplerine rağmen iade edilmemekteler. Bazı AB üyesi ülkelerde nasıl bir adalet anlayışıdır bu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
LİBYA TERÖRİSTLERİN ELİNE GEÇMEMELİ 27 Aralık 2019 | 130 Okunma FRANSA'DA "MACRON, DÉMİSSİON!" SESLERİ YÜKSELİYOR 08 Aralık 2019 | 143 Okunma "AB'NİN SAMİMİYETSİZ VE İKİ YÜZLÜ TUTUMU" 23 Kasım 2019 | 73 Okunma KIBRISLI RUMLAR: "EN İYİ TÜRK, ÖLÜ TÜRKTÜR!" 17 Kasım 2019 | 209 Okunma DİYARBAKIR'DA BİR AP MİLLETVEKİLİ: TOMAS ZDECHOVSKY 13 Kasım 2019 | 210 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar