Avrupa'da aşırı sol ve aşırı sağ Türkiye düşmanlığında birleşti

Aşırı sağcı ve ırkçı partiler ve şiddet yanlısı gruplar Avrupa’da yaşamakta olan Müslümanların can ve mal güvenliğini tehdit etmekteler.

Avrupa ülkelerinin birçoğunun ulusal meclislerinde güçlü gruplar kuran aşırı sağcı ve ırkçı partiler bazı ülkelerde koalisyon hükümetlerinde yer almaktalar. AB üyesi bazı ülkelerde aşırı sağcı parti üyesi bakanlar görmek artık doğal bir hale geldi.

Yalnız Avrupa’da yükselen “İslam, Müslüman, Türk ve Türkiye düşmanlığı” söz konusu olduğunda bir hata yapıp sadece aşırı sağcılar ve ırkçılar ile ilgilenmemeliyiz. Avrupa’da aşırı sol parti ve gruplar da bu konuda büyük bir tehlike teşkil etmekteler.

Aşırı sağcı ve aşırı solcu partiler sadece AB karşıtlığında ve merkez partilerine karşı mücadelede değil aynı zamanda “İslam, Müslüman, Türk ve Türkiye düşmanlığında da” aynı saftalar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
LİBYA TERÖRİSTLERİN ELİNE GEÇMEMELİ 27 Aralık 2019 | 130 Okunma FRANSA'DA "MACRON, DÉMİSSİON!" SESLERİ YÜKSELİYOR 08 Aralık 2019 | 142 Okunma "AB'NİN SAMİMİYETSİZ VE İKİ YÜZLÜ TUTUMU" 23 Kasım 2019 | 73 Okunma KIBRISLI RUMLAR: "EN İYİ TÜRK, ÖLÜ TÜRKTÜR!" 17 Kasım 2019 | 206 Okunma DİYARBAKIR'DA BİR AP MİLLETVEKİLİ: TOMAS ZDECHOVSKY 13 Kasım 2019 | 210 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar