Kürtlerin en büyük düşmanı PKK ve PYD/YPG terör örgütleridir

“Suriye’de silah verdikleri PYD/YPG terör örgütünü “Kürtler” olarak tanımladı. Bu dediği ile en başta milyonlarca Kürt kökenli insanı rencide etti. Sayın Bolton’un da aslında çok iyi...

“Suriye’de silah verdikleri PYD/YPG terör örgütünü “Kürtler” olarak tanımladı. Bu dediği ile en başta milyonlarca Kürt kökenli insanı rencide etti. Sayın Bolton’un da aslında çok iyi bildiği bazı gerçekler var. PKK ve PYD/YPG terör örgütlerinin Kürtler ile tek ilişkisi “Kürt” kelimesini istismar etmek. Marksist/Leninist teröristlerin bugüne kadar Kürtlere verdiği zarar ise çok büyük. 

Sadece John Bolton değil Avrupa’da da birçok politikacı bazen aynı şekilde “kafa karıştırmaktalar”. 

Dünya kamuoyu ve en başta Avrupa kamuoyu sürekli kandırılmakta. Onlara sürekli “PYD/YPG’nin” DEAŞ’a karşı savaştığı yalanı anlatılmakta. Oysa bu gerçek değil. 

ABD’nin Suriye’de DEAŞ terör örgütüne karşı savaşması için PYD/YPG terör örgütüne verdiği silahlar ne oldu, biliyor musunuz? Siz okurlarımızı kısaca bilgilendirelim:

ABD’nin PYD/YPG terör örgütüne verdiği silahların ufak bir kısmı hasar gördüğü için hurdaya çıktı. Bu silahların çok sayıda bir kısmı ise DEAŞ terör örgütüne satıldı. Hem de parasız kalan PYD/YPG mensubu teröristler tarafından. DEAŞ ile savaşmaları kendilerine teslim edilen silahları para karşılığında DEAŞ mensubu teröristlere sattılar. Eğer PYD/YPG terör örgütü bazı Amerikalı ya da Avrupalı politikacıların iddia ettiği gibi DEAŞ terör örgütüne karşı savaşacak olsaydı düşmana silah verir miydi?

ABD’nin PYD/YPG’ye hediye ettiği ve büyük kısmı DEAŞ terör örgütüne satılan bu silahlar nerede biliyor musunuz? Her yerde!

PYD/YPG terör örgütü DEAŞ terör örgütü ile anlaşarak ve DEAŞ ile savaşmadan işgal ettiği topraklardan DEAŞ mensubu teröristlerin silahlarıyla gitmesine izin verdi. Onlar da Suriye ve Irak içinde birçok köşeye dağıldılar. Hatta belki de şimdi bazıları Avrupa’da. Eğer yarın DEAŞ tarafından Avrupa’da bir terör eylemi olduğunda ellerinde ABD’nin PYD/YPG’ye hediye ettiği silahlar yakalanırsa hiç şaşırmayın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
LİBYA TERÖRİSTLERİN ELİNE GEÇMEMELİ 27 Aralık 2019 | 130 Okunma FRANSA'DA "MACRON, DÉMİSSİON!" SESLERİ YÜKSELİYOR 08 Aralık 2019 | 142 Okunma "AB'NİN SAMİMİYETSİZ VE İKİ YÜZLÜ TUTUMU" 23 Kasım 2019 | 73 Okunma KIBRISLI RUMLAR: "EN İYİ TÜRK, ÖLÜ TÜRKTÜR!" 17 Kasım 2019 | 206 Okunma DİYARBAKIR'DA BİR AP MİLLETVEKİLİ: TOMAS ZDECHOVSKY 13 Kasım 2019 | 210 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar