24 Nisan dostumuzu ve düşmanımızı tanımamızı sağlıyor

Her yıl aynı “tiyatronun” oynanmasına alıştık artık. Her yıl 24 Nisan günü tüm Türkiye karşıtları tarafından en başta “Ermenilerin istismar” edildiği ve “Ermenilerin sırtından” Türkiye düşmanlığı yapılan bir gün olarak yaşanmakta

Türkiye’yi farklı nedenlerden AB üyesi olarak görmek istemeyenler ya da Türkiye’nin bulunduğu hassas coğrafyada “güçlenmesinden” rahatsız olanlar ve ABD gibi Türkiye’yi kendisine “bağımlı bir ülke” olarak görmek isteyenler için 24 Nisan her seferinde “Türkiye ile hesaplaşma” günü olarak kullanılmakta.

“Ermeniler” ise bahane! 24 Nisan’da “Ermenileri” kullanarak toplantılar yapan ve kararlar alanların aslında Ermeniler umurunda bile değil.

Fransa’da politikacılar için “Ermeni oyları” çok değerli. O oyları alabilmek için yarışanlar 24 Nisan günü “Ermeni oylarını en fazla hak eden olmak” için “en fazla Türkiye’ye saldıran” ve “Türkiye’yi karalayan” olma derdine düşüyorlar.  

ABD’de yine Ermeni oyları için yarış eden politikacıların 24 Nisan tarihi yaklaşırken “Ermenileri hatırlamalarına” alıştık artık.

Hele bazı AB üyesi ülkelerde on yıllarca Ermeniler konusunda tek adım atılmazken, Türkiye ile ilişkileri bozulduktan sonra “Ermenileri” keşfetmeleri aslında “Ermenilerin nasıl istismar edildiklerini de” göstermekte.

Aslında Ermenilere büyük bir haksızlık yapılmakta.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
LİBYA TERÖRİSTLERİN ELİNE GEÇMEMELİ 27 Aralık 2019 | 130 Okunma FRANSA'DA "MACRON, DÉMİSSİON!" SESLERİ YÜKSELİYOR 08 Aralık 2019 | 143 Okunma "AB'NİN SAMİMİYETSİZ VE İKİ YÜZLÜ TUTUMU" 23 Kasım 2019 | 73 Okunma KIBRISLI RUMLAR: "EN İYİ TÜRK, ÖLÜ TÜRKTÜR!" 17 Kasım 2019 | 209 Okunma DİYARBAKIR'DA BİR AP MİLLETVEKİLİ: TOMAS ZDECHOVSKY 13 Kasım 2019 | 211 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar