G-20'de (Hamburg'ta) Pkk terörü

Geçtiğimiz cuma ve cumartesi günleri Hamburg'ta G 20 Zirvesi'nde terör konuşulurken Hamburg sokaklarında teröristler kentte yaşamı felç etmekteydiler. G 20 liderlerinin zirvenin ilk özel buluşmasında ele aldıkları...

Geçtiğimiz cuma ve cumartesi günleri Hamburg'ta G 20 Zirvesi'nde terör konuşulurken Hamburg sokaklarında teröristler kentte yaşamı felç etmekteydiler. G 20 liderlerinin zirvenin ilk özel buluşmasında ele aldıkları terör konusu ve bu konudaki ortak açıklamalarının ardından Hamburg sokaklarında can ve mal güvenliğini tehdit eden teröristler tüm dünya kamuoyunun gözleri önünde kentin bir bölümünde kontrolü dört beş saatlik bir süre boyunca ele geçirdiler.

G 20 heyeti vesilesiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte olan biz Türkler aslında Hamburgluları en iyi anlayandık olaylar sırasında. Hamburg'ta marketleri, bankaları, mağazaları yağmalayan, sokaklardaki araçları yakan, terör estirdikleri mahallelerde insanların can ve mal güvenliğini tehdit eden bu canileri biz daha önce İstanbul'da Taksim'de Gezi olaylarında ya da Diyarbakır'da Sur'da aynı Hamburgt'ta olduğu gibi yaşamıştık.

Türkiye'de bir atasözümüz var. “Ateş düştüğü yeri yakar” deriz. Aynen öyle oldu. Hamburg'ta ateş düştüğü yeri yaktı! Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Hamburgluları ve haklı kızgınlıklarını çok iyi anladılar. Yine aynı şekilde Türk Polisi, Alman Polisini en iyi anlayandı. Hamburg'ta aralarında ağır yaralı da olmak üzere 476 polis yaralandı. Hamburg'un bazı mahallerini harabeye çeviren bu terör tüm dünya kamuoyuna terörün ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gösterdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
LİBYA TERÖRİSTLERİN ELİNE GEÇMEMELİ 27 Aralık 2019 | 130 Okunma FRANSA'DA "MACRON, DÉMİSSİON!" SESLERİ YÜKSELİYOR 08 Aralık 2019 | 142 Okunma "AB'NİN SAMİMİYETSİZ VE İKİ YÜZLÜ TUTUMU" 23 Kasım 2019 | 73 Okunma KIBRISLI RUMLAR: "EN İYİ TÜRK, ÖLÜ TÜRKTÜR!" 17 Kasım 2019 | 206 Okunma DİYARBAKIR'DA BİR AP MİLLETVEKİLİ: TOMAS ZDECHOVSKY 13 Kasım 2019 | 210 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar