"15 Temmuz" ve Avrupa'nın "çifte standardı"

Tam üç yıl önce Türkiye’de bir grup asker demokrasiyi devirmeye kalkıştı. Oradaydım! Evet tam üç yıl önce uçaklar Ankara’yı bombalarken oradaydım

Helikopterler uçaksavar mermileri ile insanları tararken oradaydım. Tanklar içinde insanların olduğu otomobilleri ezerken oradaydım. Zorba askerlere karşı hiçbir şiddete başvurmadan demokratik gösteri haklarını kullanarak “darbeye hayır” diyen insanların askerler tarafından katledildiğine şahit oldum. En başta meclis binası içinde milletvekilleri varken ve emniyet müdürlüğü gibi kurumlar uçaklar tarafından bombalanırken ben de Ankara’da tüm bunlara “şahit oldum”.  Cumhurbaşkanlığı önünde bekleyen insanlar bir savaş uçağı tarafından bombalandı ve katledildi. 

Ankara’da “insanlık düşmanı teröristlerin vahşetine” tanık olduğum saatlerde İstanbul’da ve Türkiye’nin başka yerlerinde de benzeri cinayetler işlendi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesi öldürülmek istendi. Aynı şekilde zamanın Başbakanı Binali Yıldırım’ın konvoyu saldırıya uğradı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
LİBYA TERÖRİSTLERİN ELİNE GEÇMEMELİ 27 Aralık 2019 | 130 Okunma FRANSA'DA "MACRON, DÉMİSSİON!" SESLERİ YÜKSELİYOR 08 Aralık 2019 | 143 Okunma "AB'NİN SAMİMİYETSİZ VE İKİ YÜZLÜ TUTUMU" 23 Kasım 2019 | 73 Okunma KIBRISLI RUMLAR: "EN İYİ TÜRK, ÖLÜ TÜRKTÜR!" 17 Kasım 2019 | 209 Okunma DİYARBAKIR'DA BİR AP MİLLETVEKİLİ: TOMAS ZDECHOVSKY 13 Kasım 2019 | 211 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar