Coniler koloni kurma derdinde

Afrin sınır hattımızı kuşatan önemli bir alan. Bu alandan bu güne kadar sayısız teröristin yetiştirilerek Hatay üzerinden ülkemize sokulduğu bir gerçek. Ülkemizi bu sürece iten başlıca hususlar...

Afrin sınır hattımızı kuşatan önemli bir alan. Bu alandan bu güne kadar sayısız teröristin yetiştirilerek Hatay üzerinden ülkemize sokulduğu bir gerçek. Ülkemizi bu sürece iten başlıca hususlar var. Teröristlere açıkça destek verdiğini söyleyen ABD´nin dört bin tır dolusu mühimmatı teröristlere teslim etmesiyle başlayan bu süreç, akabinde YPG´yi desteklemeye dönüştü.

 

Afrin’de yaşanacak olan en ufak bir başarısızlıkta ABD destekli askeri kanatların Türkiye´de yeni bir darbe hazırlığı başlatacağı öngörüsü hakim.

 

Yunanistan´a kaçan FETÖ´cülerin ABD garantörlüğünde perde arkasında destekleniyor olması bu desteğin herhangi bir başarısızlıkta Türkiye’ye karşı kullanılacağı yönünde.

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyaset kirli zeminde iftiraya doğru mu evriliyor. 21 Nisan 2021 | 118 Okunma KAHVEHANE SİYASETİMİZE BUYURUN 16 Mart 2021 | 106 Okunma KABE- BAŞÖRTÜSÜ-EŞ CİNSEL-KURAN- LGBT- CAMİ- BAŞÖRTÜSÜ- MİNİ ETEK 12 Şubat 2021 | 481 Okunma YOK SAYMAKLA YOK EDEMEZSİNİZ 04 Şubat 2021 | 175 Okunma YOK SAYMAKLA YOK EDEMEZSİNİZ 01 Şubat 2021 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar