Tayyip Erdoğan’ın kaybettiğini hiç düşündünüz mü?

Türkiye'nin Tayyip Erdoğan'a ne kadar ihtiyacı olduğunu bu süreçte bir kez daha gördük. O nedenle bu ülkenin geleceği için büyük önem taşıyan 2023 seçimleri öncesi AK Parti'nin erken yola çıkması için teşkilatlar kongreleri yerine güçlü isimler il başkanlığına atanarak kollar sıvanmalı..

Sürekli yazdım…

Bu ülkenin bir  başka Tayyip Erdoğan'ı yok!..

Allah uzun ömürler versin bir daha da Tayyip Erdoğan gelmez!..
 
Şimdiden görülen şuki;

AK Parti’nin değil Türkiye’nin kaderi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilebilmesi olmak ya da olmamak kadar önemli bir hal almıştır…
 
Belli oldu ki artık karşıda üst akıl tarafından yönetilen gayri mili bir cephe var!
 
Düşünün…
 
Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Temel Karamollaoğlu gibi isimlerin Erdoğan’ı devirmek için CHP ile kol kola gireceğine rüyanızda görseniz inanır mıydınız?
 
Veya ülkücü (!) Meral Hanım’ın belediyeleri CHP’ye altın tepsi ile sunmak için HDP ile aynı istikamette yürüyeceğini hiç düşünür müydünüz?
 
Yaşadık gördük!
 
Bu gayri milli ittifakın 2023’e doğru hatta erken seçim olur beklentisi ile her geçen gün Tayyip Erdoğan’a yönelik muhalefet dozunu  küstahça arttığına şahit olmuyor muyuz?

Hedefleri AK Parti değil Tayyip Erdoğan!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhur ittifakı kendi göbeğini kendi kesecek... 25 Mart 2024 | 169 Okunma İstanbul'un doktoru kim? 13 Mart 2024 | 112 Okunma Ha 1989-1994, Ha 2019-2024!.. 09 Şubat 2024 | 85 Okunma Türk Milletine ADAN'mış bir ömür! 31 Ocak 2024 | 80 Okunma Eğer İstanbul'u düşünüyorsanız!.. 29 Ocak 2024 | 78 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar