Tayyip Erdoğan bir daha gelmez!

Ne demişti… "Hazırladığınız bir kurt sofrası var. O kurt sofrasında bizleri yemek istiyorsunuz ama kusura bakmayın, biz size büyük geliriz. Bizi yiyemezsiniz."  Öyle de olmadı mı? Partiyi kapatma...

Ne demişti…
 
"Hazırladığınız bir kurt sofrası var. O kurt sofrasında bizleri yemek istiyorsunuz ama kusura bakmayın, biz size büyük geliriz. Bizi yiyemezsiniz." 
 
Öyle de olmadı mı?
 
Partiyi kapatma davası…
 
367 krizi…
 
Gezi darbesi…
 
17/25 Aralık kumpası…
 
MİT kumpası…
 
Çukur eylemleri…
 
15 Temmuz…
 
Ekonomik saldırılar...

Şimdi de;
 
Boğaziçi provokasyonu
 
Ne oldu?
 
Sezai Karakoç’un o muhteşem şiirindeki “Ne yapsalar boş. Göklerden gelen bir karar vardır!” mısralarını okurken, birileri “Hangi karar” diye dalga geçmiyor muydu?
 
Hala anlayamadılar bütün oyunlara karşı nasıl ayakta durdu Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan..

İşte o kararla  uzun ince yolda yürüyor .
 
Onu, bu güzel millete, bu güzel vatana hizmetten hiçbir güç alıkoyamıyor!..
 
Dolar dediler, olmadı!..
 
Fitne yaptılar tutmadı!..
 
Sokak dediler, dolmadı!..
 
Deva dediler, olmadı!..

Gelecek dediler, gelmedi!..
 
Daha dün Fransız L'Opinion gazetesi yazarı Jean-Dominique Merchet’in "Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masaya koyabileceği güçlü ve aktif bir ordusu var” sözlerini duymadılar hala!..
 
Ya  Fransızların dünyaca ünlü gazetesi  LE MONDE'nin  dünyaca ünlü tarihçi  yazarı Olivier Bouquet’in şu sözlerini anlamadılar hala;

“Erdoğan, Libya politikasını ve gaz iddialarını savunmak için Mustafa Kemal’in 1918’den sonra Türkiye’yi bölmeye çalışan Batılı güçlere karşı mücadelesini sürdürüyor”
 
Bugün  bütün dünyanın  gizli gizli hayranlık duyduğu bir dünya lideri gerçeği ortada iken bizim muhalefetin " Ülkenin herkesle sorun var" sözlerine ne demeli!..
 
Eyvallah?
 
Doğru diyorlar!..

Tabiki...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhur ittifakı kendi göbeğini kendi kesecek... 25 Mart 2024 | 166 Okunma İstanbul'un doktoru kim? 13 Mart 2024 | 107 Okunma Ha 1989-1994, Ha 2019-2024!.. 09 Şubat 2024 | 83 Okunma Türk Milletine ADAN'mış bir ömür! 31 Ocak 2024 | 80 Okunma Eğer İstanbul'u düşünüyorsanız!.. 29 Ocak 2024 | 77 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar