SP'li kardeşim!..Tayyip Erdoğan'a karşı Kılıçdaroğlu ile elele vermek nasıl bir duygudur....

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu artık geçtik…O tercihini  Tayyip Erdoğan’a karşı  üst akıldan yana yapmış!..Görülüyor ki yapacak bir şey kalmadı!..Ama Saadet...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu artık geçtik…
O tercihini  Tayyip Erdoğan’a karşı  üst akıldan yana yapmış!..
Görülüyor ki yapacak bir şey kalmadı!..

Ama Saadet Partisi’ne gönül verenlere seslenmek hasıl oldu…
Çünkü muhafazakar tabanda büyük bir şaşkınlık yaşandığı aşikar..
Onların şaşkınlığına tercüman olmak gerekir…

Bu nasıl bir Tayyip Erdoğan düşmanlığıdır anlaşılacak gibi değil…
Erdoğan ile değil de Kılıçdaroğlu ile birlikte olacak, AK Parti ile değil de CHP ile hareket edecek kadar bu kin bu düşmanlık nedendir?
Dünya emperyalizminin ve onun efendisi Siyonizm’in Türkiye’deki uzantıları her zaman Erbakan Hoca ve onun imanıyla alay etmiyorlar mıydı, onunla var güçleriyle savaşmıyorlar mıydı?
Şimdi onlarla birlikte yürüyen bir Saadet Partisi nasıl olur?
 
Şöyle bir düşündüm!
Fazilet Partisi’ni kapatan 8 hakime…
Refah Partisi’ni kapatan 9 hakime…
AK Parti’nin kapanması için oy veren 5 hakime kimse “ÇETE” demedi…
O hakimlerin arkasında kimler vardı?
Bugün SP’nin kol kola girdiği ideoloji değil mi?
Siz o dönem sustunuz…
Ama İstanbul seçimlerinin yenilenmesine oy veren 7 hakime “ÇETE”diyenlerle bugün kol kola girdiniz!
Siz birgün hapis yatmadınız ama partinizin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak gurur duyduğunuz Recep Tayyip Erdoğan bir şiir yüzünden cezaevine gönderildi…
Hangi dava için?
Şimdi Erdoğan’ı  cezaevine gönderen siyasi ideoloji ile kol kola girmenizin nedeni nedir?
 
Erbakan hoca demişti ki;
“MSP, sinsi Siyonist ve emperyalist güçlere karşı kurduğumuz bir siperdir.”
Peki; onun emaneti olduğunu söylediğiniz Saadet Partisi’nin “Bugün Türkiye'nin en bereketli toprakları burası. Buralar vaat edilmiş topraklar. Musa bütün ömrünü bu toprakları arayarak geçirdi. Geldiler bu toprakları da kuruttular” diyen HDP Eşbaşkanı Sezai Temelli gibi Siyonizm’in uşaklığına soyunan bir kişiye tek kelime cevap vermeyi bıraktık, kendini siper eder duruma düşmesi hocanın kemiklerini sızlatmıyor mu?
 
Müslüman dünyanın bugünkü perişan hali ve Türkiye’nin bir adım öne çıkabilme cesaretini desteklemek yerine, niyetini bildiğimiz sömürgeci emperyalistlerin yerli işbirlikçileri ile Türkiye düşmanlarının emellerine destek vermek nedendir kardeşim!

Bir açıklayın…
 
Birbirine benzemeyen hatta nefret eden, tek ortak paydaları Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı olan kesimlerle SP’nin aynı safta olması sizleri mutlu mu ediyor?
Nedir sizin Tayyip Erdoğan’a karşı Kılıçdaroğlu’dan yana tavır koymanızın arka planı?
İstanbul seçimlerini Tayyip Erdoğan’ı devirmek için kullanan ABD’nin, Batı’nın, İsrail’in değirmenine su taşımak vicdanınızı hiç sızlatmıyor mu?
 
Erbakan Hoca’nın "Halk Partisi yıllardır gerçekleştirmiş olduğu icraat dolayısıyla mühürlenmiştir" sözü geçerliliğini kaybetti diyorsanız, CHP’nin eski  Keskin Genel Sekreterinin  Başbakanken Necmettin Erbakan Hoca için söylediği “Yeşil tesbihli şeytan”sözünü unutmuşsanız eyvallah!

Erbakan Hoca’nın vasiyeti üzerine kurulan ve ismini taşıyan Erbakan Vakfı’na, ‘Dırar Mescidi’  diyen  Genel Başkanızın bugün de Çamlıca Camii’ne ‘Dırar Mescidi’ demesini nasıl kabulleniyorsunuz?

Mağduriyet diyorlar ya!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhur ittifakı kendi göbeğini kendi kesecek... 25 Mart 2024 | 169 Okunma İstanbul'un doktoru kim? 13 Mart 2024 | 110 Okunma Ha 1989-1994, Ha 2019-2024!.. 09 Şubat 2024 | 83 Okunma Türk Milletine ADAN'mış bir ömür! 31 Ocak 2024 | 80 Okunma Eğer İstanbul'u düşünüyorsanız!.. 29 Ocak 2024 | 77 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar