Sahi PKK kimi destekliyor Kemal Bey!.

Bir hafta içinde söylemlerini bir siyasetçi ters yüz ediyorsa bu "PANİK" elinden başka bir şey değildir..Öyle bir akıl tutulması ki  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı terör örgütü ile masaya oturdu...

Bir hafta içinde söylemlerini bir siyasetçi ters yüz ediyorsa bu "PANİK" elinden başka bir şey değildir..

Öyle bir akıl tutulması ki  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı terör örgütü ile masaya oturdu diyecek kadar aklı melekelerini kaybetmiş olsa gerek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sosyal medya hesabından  meydan okuyup düello çağrısı yapmış!..
 
Demiş ki..
 
“Sadece görüştüğünü söylemiyorum Erdoğan, sen teröristlerin hamisisin! Madem kanıt istiyorsun, meydan okuyorum sana. Kendi televizyonun TRT’de, bu akşam, yarın ya da Cumartesi günü çık karşıma. Senin teröristlerle işbirliği yapan bir namert olduğunu herkese ispat edeceğim!”

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bahsediyoruz!..
 

PKK ve FETÖ ile mücadelede tarih yazan, PKK'yı içeride dışarıda nerede ise yok eden  Tayyip Erdoğan'a komik şekilde "Terör örgütü ile görüşüyorsun " diye  iftira atan Kılıçdaroğlu hiç aynaya bakmıyor belli ki..

Bakmıyorsa göstermek gerek..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhur ittifakı kendi göbeğini kendi kesecek... 25 Mart 2024 | 169 Okunma İstanbul'un doktoru kim? 13 Mart 2024 | 110 Okunma Ha 1989-1994, Ha 2019-2024!.. 09 Şubat 2024 | 83 Okunma Türk Milletine ADAN'mış bir ömür! 31 Ocak 2024 | 80 Okunma Eğer İstanbul'u düşünüyorsanız!.. 29 Ocak 2024 | 77 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar