Mecid Osman'ı kim kaçırdı?

Gaziantep’te ikamet eden Halep Bab Leylim Köyünden olan Suriye Türkmenlerinin seçilmiş temsilcisi Abdul Mecid Osman kaçırılmış! Neden?

Fırat'ın ötesinde çok ilginç bir gelişme yaşandı...

Ve o gelişme nedense  henüz Türkiye'de yankı bulmadı...

Son Suriye Türkmen Meclisinde Yönetim Kurulu üyesi seçilen Gaziantep’te ikamet eden Halep Bab Leylim Köyünden Abdul Mecid Osman  Çobanbey'de kaçırılmış!..

Neden niçin?

Kimler tarafından kaçırılmış?

Ve nerede?

Bu sorular cevap arıyor...


Bölgede sıcak gelişmelerin içerisinde olan  bir cesaret abidesi Türkmen muhabiri  kardeşimiz Yılmaz Bilgen’in dün sosyal medya hesabından paylaştığı olayın akıbeti büyük önem arz ediyor..

Bir çok kardeşim arayıp haklı olarak bu olayın akibetinin ne olacağı belirterek  ses vermemizi  Suriye Türkmenlerin temsilcisi bir kardeşimizin sahipsiz bırakılmaması gerektiğini  haklı olarak  söyledi.

Bizimde böyle bir olayı gündeme taşımak sorumluluğumuz oldu.

Türkmenler bizim kardeşimiz. Onların temsilcisi olan bir kardeşimiz eğer  kaçırılmış  ve günlerdir alıkonularak kendisinden bir haber alınamıyorsa üzerimize düşen görevi yapacağız!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhur ittifakı kendi göbeğini kendi kesecek... 25 Mart 2024 | 166 Okunma İstanbul'un doktoru kim? 13 Mart 2024 | 107 Okunma Ha 1989-1994, Ha 2019-2024!.. 09 Şubat 2024 | 83 Okunma Türk Milletine ADAN'mış bir ömür! 31 Ocak 2024 | 80 Okunma Eğer İstanbul'u düşünüyorsanız!.. 29 Ocak 2024 | 77 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar