Londra Berat Albayrak savaşı!..

En son yazacağımı baştan yazmak isterim…Allah Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a güç versin… Bakanlık koltuğuna oturduğu günden bugüne kadar geçen süreçte bir gün dahi rahat...

En son yazacağımı baştan yazmak isterim…

Allah Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a güç versin…
 
Bakanlık koltuğuna oturduğu günden bugüne kadar geçen süreçte bir gün dahi rahat edemedİ!..
 
Bir yandan küresel ekonomik baronlara karşı mücadele veriyor diğer yandan da ülkesindeki işbirlikçiler tarafından kendisine yönelik yapılan algı operasyonlarına karşı!
 
Aslında sürpriz değil!..
 
Bu ülkede  “Yerli ve Milli” olmanın kaderi bu!
 
Çünkü;
 
Küresel ekonomi baronları kendi çıkarı yoksa  hiç kimsenin gözüne kaşına bakmaz…
 
Efsunlayamadıkları, kullanamadıkları milli kalmış muhataplarından hiç hoşlanmazlar. Kullanacakları kuklaları parlatır. Kullanacağı ülkeleri  kuklaların eli ile  kur, faiz, enflasyon sarmalına sokar ve finansal olarak kanını emer…
 
İşte bu vampirlere “ Dur” diyerek Türk ekonomisinin kontrolünü elinde tutan Berat Albayrak  üzerinden aslında  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hedeftir..
 
Hatırlayın Hazine ve Maliye Bakanı olmasının hemen ardından küresel ekonomi baronlarının içerideki işbirlikçileri ile Berat Albayrak’tan rahatsızlık duyan demeçlerini!..
 
O gün artık rahat bir şekilde yönlendirip  kullanamayacakları bir bakan gerçeği ile tanışacaklarını görmüşlerdi…
 
Korktukları başlarına geldi…
 
Berat Albayrak Türk ekonomisi, üzerine geçirilen deli gömleğini  çıkarıp atıp ekonomik bağımsızlığını ilan etti..
 
Berat Albayrak’a yapılan her saldırının aslında Tayyip Erdoğan’a yapılan saldırı olduğunu ne yazık ki AK Parti içindeki bazı kesimlerde hala anlayamadılar…
 
Tayyip Erdoğan’a güvenenlerin Berat Albayrak’ a güvenmemesi  haksızlık değil mi?
 
Bu oyuna gelinmemeli…

Peki neler oldu, neler oluyor?

Sevgili okurlar belki uzun bir değerlendirme ama gerçekleri görmek için  mutlaka okumak gerekir..

Çünkü önemli bilgiler ışığında bu yazıyı sizlerle buluşturmak istedim...

                                                     *
 
İşte bugün Türkiye ekonomisi bir kez daha tarihi bir virajdan geçerken, Bakan Albayrak bir kez daha  küresel  ekonomik baronlarının hedefi olarak  er meydanında!
 
Yine Londra merkezli küresel saldırı…
 
Yine işbirlikçilerin içeriden algı operasyonları…
 
Ülkemizin bugün verdiği “Ekonomik bağımsızlık”mücadelesinin bayraktarlığını Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yaparken bu   ‘şahsi’ mücadelesi olarak kamuoyuna aksettirilmeye çalışılsa da, bu mücadele İstanbul-Londra hattında aslında 3. kez bilek güreşinden başka bir şey değildir.
 
Yani Türk ekonomisini teslim alamayan Londra  Türk ekonomisinin bağımsızlığı için mücadele eden Berat Albayrak ile hesaplaşıyor!..
 
Berat Albayrak neden hedef ? sorusunun cevabı işte bu!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhur ittifakı kendi göbeğini kendi kesecek... 25 Mart 2024 | 166 Okunma İstanbul'un doktoru kim? 13 Mart 2024 | 107 Okunma Ha 1989-1994, Ha 2019-2024!.. 09 Şubat 2024 | 83 Okunma Türk Milletine ADAN'mış bir ömür! 31 Ocak 2024 | 80 Okunma Eğer İstanbul'u düşünüyorsanız!.. 29 Ocak 2024 | 77 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar