Kemal Bey İçişleri Bakanı olsa!..

İçişleri Bakanına olmadık hakaretleri yapan, istifaya çağıran, hakkında dava açan Kemal Bey CHP yönetimine soruyorum; İçişleri Bakanı görevi boyunca asayiş ve terör ile mücadele konusunda neyi eksik yaptı? Siz onun yerinde olmuş olsaydınız. Mesela Sayın Kılıçdaroğlu İçişleri Bakanı olsaydı ne yapardı?

Sağduyulu olmak kalbe giden en büyük güçtür..
Allah herkese öncelikle sağduyulu olmayı nasip etsin.
Bunu neden yazıyorum.
Hayatı boyunca oyunu CHP’ye vermiş M. Ergun Nişancı adlı okurumdan mailime gelen kısa öz bir duygunun şahsımı  okuyunca sizleri de duygulandıracağını düşündüğüm mesajı neden ile..,
Ders olmuş..
Diyor ki;
 
***
Sayın Osman Diyadin
Ben babadan CHP’liyim. İstanbul Fatih’te yaşıyorum.4  çocuk babasıyım. Üzüldüğüm bir konuyu sizlerle paylaşmak zorunda kendimi hissettim. Benim ülkemde güvenlik iyi olduğu zaman bizler rahat nefes alıyoruz. Uzun yıllar çocuğumuz geç kaldığı zaman "Acaba başına bir şey mi geldi? 
 bir yerde terör olayımı oldu, bombamı patladı ?” diye hep korktuk. Allahımıza şükürler olsun ki  terör ilei mücadele nedeniyle son yıllarda böyle bir korkumuz kalmadı. CHP’liyim dedim ya. 
CHP yönetici kardeşlerimizin  terör ile mücadelede böylesine başarılı olunmuş iken bunun mimarı Bakana  sürekli saldırmalarını,istiefa etmesi gerektiğini söylemelerini  içime hiç sindiremiyorum. Ve üzülüyorum.Bunun için bunu yazdım.
Allah aşkına  huzurlu bir Türkiye bizlere batıyor mu?. Ben bu ülkenin bir vatandaşı olarak  bakanımız Soylu’ya  ve bütün güvenlik güçlerimize milletimiz adına çok teşekkür ediyorum. Allah burunlarını dahi kanatmasın.Allah bugünlerimizi aratmasın. 
Selamlar. 
M.Ergün Nişancı(1 Mayıs 2019)

***
Evet gelen mesaj aynen böyle…
CHP'li bir vatandaşın böyle bir mesaj karşısında CHP yönetimi ne düşünüyordur... 
 
O nedenle CHP yönetiminin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik hasmane tavrını şaşkınlıkla izliyorum…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhur ittifakı kendi göbeğini kendi kesecek... 25 Mart 2024 | 166 Okunma İstanbul'un doktoru kim? 13 Mart 2024 | 107 Okunma Ha 1989-1994, Ha 2019-2024!.. 09 Şubat 2024 | 83 Okunma Türk Milletine ADAN'mış bir ömür! 31 Ocak 2024 | 80 Okunma Eğer İstanbul'u düşünüyorsanız!.. 29 Ocak 2024 | 77 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar