Erdoğan'ı yenecekse AK Parti yenecek!

Başlığı okudunuz!.. Diyeceksiniz nasıl mı? Çareyi “Tayyip Erdoğan’ı devirse devirse kendi partisi, yıllardır omuzunda taşıdığı insanlar devirir” hesabı yapmakta bulan...

Başlığı okudunuz!..
 
Diyeceksiniz nasıl mı?
 
Çareyi “Tayyip Erdoğan’ı devirse devirse kendi partisi, yıllardır omuzunda taşıdığı insanlar devirir” hesabı yapmakta bulan  muhalefetin değirmenine öyle güzel su taşıyanlar var ki !..
 
 CHP ellerine su dökemez!...
 
Aslında bu  oyun yeni başlamadı ki!..
 
Tayyip Erdoğan’ı içeriden vurma planının fitilini siyaseten adam ettiği  “Omurgasız” çıkan  Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu ile ateşlemişlerdi!
 
Rüyanızda  bir gün  “Babacan ve Davutoğlu Tayyip Erdoğan’ı devirmek için Kemal Kılıçdaroğlu ile omuz omuza verecek” diye  görmüş olsaydınız  inanır mıydınız!.
 
Oldu işte!..
 
Sandıkta yenemeyeceklerini anladıkları Tayyip Erdoğan’ı yenmenin tek yolunu parti içindeki omurgasızlara yönelmek olduğunu artık iyi anlayan Erdoğan düşmanlığı  dört koldan saldırmaya başladı!..
 
Çünkü malzeme hazır!..
 
Eski bakan Berat Albayrak’ın istifa ederken söylediği “ AT İZİ İT İZİNE KARIŞTI” sözünü hatırlayın…
 
Tam da işte bu sözün karşılığı süreç...
 
Grigoriy Petrov’un unutulmaz
“Tanrım beni dostlarımdan koru, düşmanlarımla ben kendim başa çıkarım...” sözünü  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın söylemesine artık ramak kalan bir süreç yaşanıyor...
 
İşte Genel Merkezde görevli bir kişi üzerinden yaşanan son uyuşturucu olayının partiyi nasıl yıpratma noktasına taşıdığını görüyoruz!..
 
CHP’deki rezillikler bu rezilliğin mazereti olamaz!
 
Kovmak yetmez!..
 
Tutuklanması da yetmez!..

Bu affı olmayan, Tayyip Erdoğan'ın partisinde olması mümkün olmayan bir ihanettir!..

Hesabı verilmelidir Erdoğan'a...

Tayyip Erdoğan Kılıçdaroğlu değildir ki atlasın, görmesin, kapatsın!..

AK Partiye düşen görev,

Böyle zaafları olan birisi nasıl Genel Merkeze kadar girdi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhur ittifakı kendi göbeğini kendi kesecek... 25 Mart 2024 | 169 Okunma İstanbul'un doktoru kim? 13 Mart 2024 | 113 Okunma Ha 1989-1994, Ha 2019-2024!.. 09 Şubat 2024 | 85 Okunma Türk Milletine ADAN'mış bir ömür! 31 Ocak 2024 | 81 Okunma Eğer İstanbul'u düşünüyorsanız!.. 29 Ocak 2024 | 79 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum