Düşmeden elinizi uzatın!..

Türk ekonomisi bir beka mücadelesi verirken kuşkusuz iş dünyasıda bu mücadelenin bir parçası oluyor.Başarı öyküsü yazan Bakan Berat Albayrak ile ilgili yazımın ardından İzmir'den bir iş adamının gönderdiği maile karşı tercüman olmayı görev saydık.

Türk ekonomiside hiç kuşkusuz  son derece başarılı bir beka mücadelesi veriyor...

Bu mücadelenin liderliğini üstlenen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak herkesi yanıltacak şekilde bir büyük başarı öyküsü yazıyor..

Geçtiğimiz günlerde Albayrak’ın Türk ekonomisinin ayağa kalkması için verdiği büyük mücadeleyi yazmıştım…

Demiştim ki;

*

“Ekonomik kriz patladığında ateşten gömlek giyen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın tavrının nasıl olacağı merak ediliyordu. Bazıları algı operasyonu ile yükleniyordu.

Ama o da aynı Başkan Erdoğan gibi sağlam durdu. 

Soğukkanlı ve zamanlaması iyi ayarlanmış doğru hamleleri yaptı ve mükemmel bir ekonomi liderliği portresi ortaya koydu...

Kim ne derse desin ekonominin patronu olarak Berat Albayrak 'Yapamaz, edemez, ekonomi onun işi mi?' diyenlerin yüzünü kızarttı.

*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhur ittifakı kendi göbeğini kendi kesecek... 25 Mart 2024 | 166 Okunma İstanbul'un doktoru kim? 13 Mart 2024 | 109 Okunma Ha 1989-1994, Ha 2019-2024!.. 09 Şubat 2024 | 83 Okunma Türk Milletine ADAN'mış bir ömür! 31 Ocak 2024 | 80 Okunma Eğer İstanbul'u düşünüyorsanız!.. 29 Ocak 2024 | 77 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum