Devlet-i Ebed Müddet Devlet Bahçeli!

Bir kez daha Devlet Bahçeli dersi vermek kaçınılmaz olmuştur!.. Çünkü, Devlet Bahçeli'yi arkasından hançerleyen birileri "Dün eleştirdiği Tayyip Erdoğan ile niye ittifak yaptı, niye destek...

Bir kez daha Devlet Bahçeli dersi vermek kaçınılmaz olmuştur!..
 
Çünkü,
 
Devlet Bahçeli'yi arkasından hançerleyen birileri "Dün eleştirdiği Tayyip Erdoğan ile niye ittifak yaptı, niye destek oldu?" diye hala saldırıp milliyetçi tabanın oylarına oynamaya devam ediyor!

Eski AK Partili Bakan Çelik gibi birileride  "Tayyip Erdoğan'a yüzde 50 artı 1 tuzağını o kurdu" yalanı ile Erdoğan ile birlikte yürüyüşünü sabote etmek Erdoğan'ı kendilerine muhtaç etmeye çalışıyor!
 
FETÖ’nün MHP’yi kuşatmasına, ele geçirmesine müsaade etmeyip, bugünkü İYİ Parti siyaset anlayışına mı geçit vermemesinin hala hıncını yaşama  var üzerlerinde!..

Ne yapacaktı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Türk Devletine ve Türk Milletine tuzak kuranlara muhtaç mı edecekti!
 
Yani MHP’nin tarihsel misyonunun yok edilmesine mi çanak tutacaktı!..

Tayyip Erdoğan o günlerde bu büyük oyunu görüp Devlet Beyin yanında durarak 15 Temmuz darbe girişimine karşı Cumhur ittifakının temeli atıldı.

Türk devleti bugün her Türk Milliyetçisinin hayal ettiği politikaları hayata geçiriyorsa örneğin terör örgütünü bu topraklarda bitirmişse bunun nedeni  bu büyük buluşmadır!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhur ittifakı kendi göbeğini kendi kesecek... 25 Mart 2024 | 166 Okunma İstanbul'un doktoru kim? 13 Mart 2024 | 107 Okunma Ha 1989-1994, Ha 2019-2024!.. 09 Şubat 2024 | 83 Okunma Türk Milletine ADAN'mış bir ömür! 31 Ocak 2024 | 80 Okunma Eğer İstanbul'u düşünüyorsanız!.. 29 Ocak 2024 | 77 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar