Bir ülkücü Bahçeli'ye düşman Kılıçdaroğlu'na dost olur mu?

Evet...MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a karşı en sert siyaseti yapıyordu…Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'da ona en sert şekilde  cevap veriyordu...Ama tartışma milliydi!.. Devlet Beyin...

Evet...

MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a karşı en sert siyaseti yapıyordu…

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'da ona en sert şekilde  cevap veriyordu...

Ama tartışma milliydi!..
 
Devlet Beyin çıkışları bugün muhalefetin yaptığı gibi ABD’nin emir kulu olarak Tayyip Erdoğan’ı devirip küresel aktörlerin piyonı olmak  için değil, Tayyip Erdoğan’ı çevrelemeye çalışan bugünkü muhalefet anlayışına sahip gayri milli unsurlardan kurtarmak içindi!..
 
Bunun kanıtı bugün Devlet Bahçeli’nin hiçbir makam, mevki beklentisi olmaksızın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdiği açık destektir!..

Bugün "Yüzde yüz yerli ve milli"  bir Cumhur İttifakı gerçeği  ülke yönetiminde iç ve dış mihraklara karşı " Bağımsız Türkiye" mücadelesi veriyor..
 
Peki…
 
Türk Milliyetçileri, Ülkücüler Türk devletini yönetenlerden  nasıl bir siyasi duruş ne istiyordu?

Türkiye, Türk milliyetçiliğini özümseyen politikalarla yönetilsin…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhur ittifakı kendi göbeğini kendi kesecek... 25 Mart 2024 | 167 Okunma İstanbul'un doktoru kim? 13 Mart 2024 | 110 Okunma Ha 1989-1994, Ha 2019-2024!.. 09 Şubat 2024 | 83 Okunma Türk Milletine ADAN'mış bir ömür! 31 Ocak 2024 | 80 Okunma Eğer İstanbul'u düşünüyorsanız!.. 29 Ocak 2024 | 77 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar