Berat Albayrak ne zaman dönecek?

Bazen kaybettiğini düşündükleriniz zaman içinde görürsünüz ki aslında kazanmıştır...Berat Albayrak'ın geleceği için içinde kitabının adı gibi "İşte burası çok önemli" dir.

Bugünlerde yine gündem Berat Albayrak…

“Burası Çok Önemli-Enerjiden Ekonomiye Tam Bağımsız Türkiye” adlı kitabı, ses getirmekle kalmadı zamanın kendisini nasıl haklı çıkardığını çıkarmaya devam edeceğini gösterdi....

Öyle ki yakın tarihe damga vuran, geleceğe yön veren altı önemle çizilecek bir yapıt…
 
Bir kere Albayrak baştan çok güzel bir  ders vermiş..


Diyor ki…

"Hiçbir saldırıya, iddiaya, iftiraya cevap vermek için değil; siyasi bir polemiğe, tartışmaya kapı aralamak için değil; yüklendiğimiz yükün, talip olduğumuz idealin, verdiğimiz mücadelenin, hayata geçirdiklerimizin ne olduğunu merak edenlerle paylaşmak, bu dönüşümün ve yeni dönemin takipçisi olacak gençlerimize yapılanları birinci elden anlatmak için..."
 
Bakanlığı dönemindeki gibi yine farkını bu sözleri ile ortaya koyarken
bu ülkede siyasetin böyle saygın, içten ve samimi bir duruş ile ortaya koyarak yapılabileceğini gösterdi...

Ve de gösteriyor!..
 
“Eşek ölür kalır semeri insan ölür kalır eseri” sözü misali,  bakanlık dönemlerinde bu ülkeye kattığı katma değerlerin yanında, tek bir çivi çakmayanların en büyük eserlerinin ona "Damat" demek dışında söz olmaması  Berat Albayrak’ın örnek duruşunun Türk Siyaseti için  çok fazla olduğunu söyleyelim!..
 
Bütün çirkin saldırılara karşı hiçbir kavga içine girmeden sadece görevine odaklanarak  saygın bir duruş ortaya koyarak çalışmış  bir ‘DAMAT’ ı Allah herkese  nasip etsin!

                                                       *
 
Kitabı anlatıyor ki;

Berat Albayrak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak ortaya koyduğu başarı öyküsü  Cumhuriyet tarihinde ilk kez “Bu ülkede Enerji Bakanlığı da varmış” dedirtmiştir!..
 
Dedim ya “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.”

Bakalım ayinesi iş olan kişiye...
 
Karadeniz’de, Akdeniz’de sondaj gemilerimizle verilen o müjdelerde büyük pay sahibi olmuş… Her birimi her yönü ile saat gibi işleyen, altyapısı çok güçlü bir Bakanlık inşa etmiş…
 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhur ittifakı kendi göbeğini kendi kesecek... 25 Mart 2024 | 162 Okunma İstanbul'un doktoru kim? 13 Mart 2024 | 105 Okunma Ha 1989-1994, Ha 2019-2024!.. 09 Şubat 2024 | 80 Okunma Türk Milletine ADAN'mış bir ömür! 31 Ocak 2024 | 78 Okunma Eğer İstanbul'u düşünüyorsanız!.. 29 Ocak 2024 | 75 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar