Bu millet asla kaosa izin vermeyecek

15 Temmuz’daki darbe girişimine karşı toplumun bütün kesimlerini ortak paydada buluşturan sır, milletin geleceği, özgürlüğü ve kazanımlarının ciddi bir işgal hareketiyle karşı karşıya...

15 Temmuz’daki darbe girişimine karşı toplumun bütün kesimlerini ortak paydada buluşturan sır, milletin geleceği, özgürlüğü ve kazanımlarının ciddi bir işgal hareketiyle karşı karşıya olduğunun farkındalığıydı.

Son 50 yılını askeri darbeler, siyasi krizler ve ekonomik mücadelelerle boğuşarak geçiren bu milletin yaşadığı derin travmalar sonucunda, 15 Temmuz toplumsal refleksi, yeni bir uyanışı beraberinde getirdi.

Türkiye, PKK terörünün geldiği kaotik süreçle, 15 Temmuz darbe girişiminin hemen ardından Van, Elazığ, Gaziantep’te gerçekleşen bombalı saldırılarla beraber bir iç çatışmaya sürüklenmek isteniyor.

15 Temmuz’da Batı’dan başlatılan FETÖ darbe girişimine Türkiye halkı hep birlikte direnerek izin vermedi, bu kez Doğu ve Güney Doğu’dan PKK ile yeni bir kaos, planı devreye sokulmak isteniyor.

Türkiye 2013 17-25 Aralık ve Gezi olayları ile devam eden küresel bir savaş saldırısına karşı direnmeye çalışıyor, bunun arka planında tarihsel hesapların görülmesi hedeflenmektedir.

15 Temmuz darbe girişimi sadece AK Parti’yi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı değil, Türkiye’nin toprak bütünlüğünü hedefleyen bir dış işgal operasyonudur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uyuşturucu pandemisi sessiz ve derinden geliyor 22 Eylül 2020 | 146 Okunma İstanbul Sözleşmesi’ne kadınlardan iki farklı yaklaşım  11 Ağustos 2020 | 222 Okunma İstanbul Sözleşmesi’nden aileyi ve toplumu koruma tartışması  04 Ağustos 2020 | 155 Okunma Suriye; Bosna ve Srebrenitsa’nın kaderini yaşıyor  14 Temmuz 2020 | 65 Okunma Etiyopya’da ne oluyor? 07 Temmuz 2020 | 401 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar