Balkanlar 15 Temmuz şehitlerini andı

15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıldönümünde Türkiye’de milyonlar yine tek yürek olup şehitlerini hayırla yad etti.Şehitler için Beştepe Millet Camii’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan...

15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıldönümünde Türkiye’de milyonlar yine tek yürek olup şehitlerini hayırla yad etti.

Şehitler için Beştepe Millet Camii’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı Binali Yıldırım, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın da katıldığı programda, şehitler için dua edildi.

Bu yıl 15 Temmuz, Balkanlar’da çok farklı etkinliklerle anıldı. Balkanlar’da yaşayan soydaş ve dindaş toplumlara, siyasi ve sivil toplum kesimlerine hitap eden fotoğraf sergileri, Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan “15 Temmuz’da ne oldu?” başlıklı tanıtım videosu ve yürüyüş programlarının gerçekleşmiş olması çok önemliydi.

Özellikle Batı dünyası ve Balkanlar’da, 15 Temmuz’u ve FETÖ yapılanmasını istediğimiz doğrultuda anlatmakta zorluklar çekiyoruz.

Bunun çok farklı sebepleri vardır hiç kuşkusuz, lakin bu yıl gerçekleşen anma programlarının iyi bir başlangıç olduğunu söyleyebiliriz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uyuşturucu pandemisi sessiz ve derinden geliyor 22 Eylül 2020 | 140 Okunma İstanbul Sözleşmesi’ne kadınlardan iki farklı yaklaşım  11 Ağustos 2020 | 219 Okunma İstanbul Sözleşmesi’nden aileyi ve toplumu koruma tartışması  04 Ağustos 2020 | 155 Okunma Suriye; Bosna ve Srebrenitsa’nın kaderini yaşıyor  14 Temmuz 2020 | 59 Okunma Etiyopya’da ne oluyor? 07 Temmuz 2020 | 398 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar