İş dünyasıyla sohbetlerimden edindiğim beklentileri

İş insanlarıyla sohbetlerimde dışarda ve içerdeki gelişmelerin kendileri için önemini kabul ederek kafa yorduklarını gözlemliyorum. O nedenle bugün içerde ve dışardaki beklentilerinin...

İş insanlarıyla sohbetlerimde dışarda ve içerdeki gelişmelerin kendileri için önemini kabul ederek kafa yorduklarını gözlemliyorum. O nedenle bugün içerde ve dışardaki beklentilerinin satırbaşlarını sunmak istedim.

İş dünyasından dostlarla yaptığım sohbetlerde dışa açık söylemlerinde pek dile getirmedikleri konuları duyarlıklarını aktardıklarına tanık oluyorum. Dış dünyadaki gelişmeleri ve beklentileriyle içte yurdumuzdaki konulara değinip beklentilerini ortaya koyuyorlar.

Bunlara önce dıştan başlayarak satır başlarıyla değinmek istiyorum:

- AB ve ABD ile bir süredir yaşanan gerginliklere son verilmeli. AB’ye üyelik ve Gümrük Birliği'nin iyileştirilmesi görüşmeleri yeniden ivmelendirmeli.

-Türkiye’nin çok yönlü ilişkiler içersinde hareket etmesinin doğruluğuna karşın, bunun ülkemizin yönünü Avrupa’dan Avrasya’ya kaydırıyor algısını yaratmasına son verilmeli.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Diyarbakır’dan TSO Başkanı Mehmet Kaya’dan bir kötü bir iyi haber 01 Ekim 2018 | 260 Okunma Müteahhitlerden “kamuya iş yapılamaz hale gelindi” uyarısı 28 Eylül 2018 | 309 Okunma “Aykırı ses olmadan doğru yol bulunmaz” yazımın okuruma hatırlattığı... 27 Eylül 2018 | 159 Okunma “Aykırı ses olmadan doğru yol bulunamaz” 26 Eylül 2018 | 247 Okunma Güven ve kriz... 25 Eylül 2018 | 139 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar