Bursa’da İş’le Buluşmalar'ın 41 kere maşallah dedirtecek 41. toplantısı...

41. İş’le Buluşmalar Bursa’da “ Dijital dönüşüm ve yeni sanayi devrimi” başlığıyla düzenlendi. Yoğun bir kalabalığın izlediği toplantıda “Türkiye’nin gündeminin...

41. İş’le Buluşmalar Bursa’da “ Dijital dönüşüm ve yeni sanayi devrimi” başlığıyla düzenlendi. Yoğun bir kalabalığın izlediği toplantıda “Türkiye’nin gündeminin dijital devrim” olması konusu vurgulandı.

2008 yılından bu yana gazetemiz DÜNYA’nın katkılarıyla düzenlenen Türkiye İş Bankası’nın İş’le buluşmalar toplantılarından 41’incisi Bursa’da yoğun bir katlımla “41 kere maşallah” dedirtecek şekilde gerçekleşti. “Digital dönüşüm ve yeni sanayi devrimi” başlıklı toplantıda Adnan Bali ve Faruk Eczacıbaşı’nın konuşmalarının ardından, Hakan Güldağ’ın moderatörlüğündeki panelde Arçelik’ten Ömer Faruk Özer, İş Bankası’ndan Hakan Aran ve gazetemiz DÜNYA’dan Rüştü Bozkurt dijital dönüşüm ve endüstri 4.0 konusunda görüşlerini açıkladılar.

Benim Bursa toplantıları ile ilgili şöyle bir düşüncem vardır:”İşler iyi olduğunda toplantılara yeterli katılım olmaz. Kriz dönemlerinde ise toplantılara katılım yüksek olur.”

Bu düşünceme katılıp katılmadığını toplantıda yan yana oturduğumuz BTSO Başkan Yarrdımcısı Cüneyt Şener’e sordum. Aldığım yanıt şöyle oldu:

“Bursa’da iki önemli projemiz var. 25 milyarlık yatırım çeken Teknosab ve KOBİ OSB projelerimizi yürütüyoruz. Teknosab 10 milyon metrekarelik bir alanda kuruluyor. Birçok yabancı firma bu projede yer almak için başvurdu. KOBİ OSB’de önemli bir yatırım. Bursa’da canlılık söz konusu. Bana göre salondaki kalabalığın sebebi bu...”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Diyarbakır’dan TSO Başkanı Mehmet Kaya’dan bir kötü bir iyi haber 01 Ekim 2018 | 260 Okunma Müteahhitlerden “kamuya iş yapılamaz hale gelindi” uyarısı 28 Eylül 2018 | 309 Okunma “Aykırı ses olmadan doğru yol bulunmaz” yazımın okuruma hatırlattığı... 27 Eylül 2018 | 159 Okunma “Aykırı ses olmadan doğru yol bulunamaz” 26 Eylül 2018 | 247 Okunma Güven ve kriz... 25 Eylül 2018 | 139 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar