TSYD ve 15 Kasım…

Bu ülke 15 Temmuz gecesi vatanına sahip çıktı… Şimdi sıra TSYD üyelerinde… Yalnızca tarihler farklı. TSYD üyelerinin buluşma tarihi 15 Kasım yani yarın… Bir milat olması gereken TSYD'nin kurtuluş...

Bu ülke 15 Temmuz gecesi vatanına sahip çıktı… Şimdi sıra TSYD üyelerinde… Yalnızca tarihler farklı. TSYD üyelerinin buluşma tarihi 15 Kasım yani yarın… Bir milat olması gereken TSYD'nin kurtuluş günü. Köhnemiş, kirli zihniyetin tarihe gömülmesi gereken gün yarın… Aksi halde geçmiş olsun TSYD… Neden bu kirli zihniyet ifadesini kullandığıma gelince buyurun birlikte göz atalım;
Logodan Türk Bayrağı neden atıldı?
TSYD Genel Başkanı, Yönetim Kurulu üyelerini (birkaçı dışında) bilgilendirmeden, logodan Türk Bayrağını nasıl kaldırır? Tepkiler sonunda bir köşeye yeniden bayrağımızın konulmasını nasıl izah edebilir?
Eşinin arabası derneğe neden satıldı?
TSYD Başkanı eşinin, iki büyük kazaya karışmış arabasını derneğe nasıl satar? Ve yine tepkiler üzerine araba parasını bağışladım demesi, bu vahim olayı kapatmasına yeter mi?
Bir başka araba satışı...
TSYD demirbaşına kayıtlı gıcır gıcır minibüsü değerinin en az 20 bin TL altına satarak, kendine makam arabası alan Başkan Oğuz Tongsir, bu çirkin olayda, sadece kendisini düşünüp, üyelerin hakkını gasp etmemiş midir?
İlk icraat emekçileri işten çıkarmak oldu.
Oğuz Tongsir ve yönetiminin ilk icraatı Genel Merkez çalışanlarından, yılların emekçileri, herkesin sevdiği Yunus Tunç ve Murat Metiner'i işten atmak oldu. Tunç ve Metiner hangi gerekçe ile iş atıldı?
Tazminat içki masalarına meze yapıldı.
Oğuz Tongsir ve yönetimi Ankara Şubesi'ne gözdağı vermek için İdari Müdür Serhat Çelik'i işten çıkarırken, neden bugüne kadar tazminatını ödemedi? Serhat Çelik'e seçim var, para yok denilirken Ankara'nın en lüks restoranında düzenlenen içkili yemeğin binlerce liralık faturasını dernek adına kestirmek vicdanlara sığar mı?
Ankara Şubesi'nin parasını gasp etti
Oğuz Tongsir ve Yönetimi, sırf kendisini eleştirdi diye Ankara Şubenin turnuva bilet satışı ve reklamlardan elde ettiği 58 bin TL'ye nasıl el koyar? Ankara Şubenin 58 bin TL'si Genel Merkez kasasında dururken, 40 bin liralık faturanın ödenmesini engelleyerek Ankara Şubeye haciz gelmesi için uğraşmak TSYD tarihinde görülmüş müdür?
İstanbul Şubesi'ne hangi hakla el koydu.
TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, ayrı bir tüzel kişilik olan, TSYD tarihindeki en yüksek oyla seçilen İstanbul Şubenin uhdesinde bulunan SMS sistemine, şube odasına ve tüm yetkilerine hangi hakla el koydu?
Beyaz sayfalar, kara sayfa oldu.
"Biz TSYD'de artık beyaz sayfa açıyoruz" diyerek, yaptıkları her şeyde kara sayfa açanlar, derneğin imajını ayaklar altına alırken, sponsorları bir bir kaçırarak, derneği mali açıdan zor durumlara sokmadılar mı?
Milletle alay eden Başkan
15 Temmuz hain darbe hareketinde, tankların önüne yatan cesur ve milliyetçi insanlar için "Yahu bu millet 5 lira için gelin arabasının önüne atlar" diyerek demokrasi şehitleri ile alay etmedi mi?
Kendi kendini itibarsızlaştırdı
Attığı tweet'i önce silen, ardından hesabım hacklendi yalanına sığınan, yetmiyormuş gibi TSYD resmi twitter hesabından "hesabımdan atılan tweetlere itibar etmeyin" diye açıklama yapan Genel Başkan kendi kendini itibarsızlaştırdığını görmedi mi? Bütün bunların üzerine ilk Yönetim Kurulu toplantısında yeniden bu tweete sahip çıktığında Yönetim Kurulu nasıl sessiz kalır, TSYD'ye verilen zararın nasıl farkında olmazlar?
Türk bayrağı ve ismine alerji
Logodan Türk bayrağını kaldıran, TSYD Genel Merkezinin yenilenirken sponsor Saadettin Saran'ın ismini Türkiye isminin üstüne koyan bir zihniyet bu dernekte yöneticilik yapabilir mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Arakanlı Müslümanları nasıl kurtaralım? 21 Şubat 2017 | 303 Okunma Yatırımların da başkenti… 06 Şubat 2017 | 172 Okunma Aksaray, Gaziantep ve Kocaeli... 16 Ocak 2017 | 247 Okunma Yeni yıl ve terör… 02 Ocak 2017 | 348 Okunma Suriye, Rusya ve İran’ın Afganistan’ı olur mu? 27 Aralık 2016 | 335 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar