‘Direniş ve Diriliş’in de başkenti…

Geleneksel buluşmamızdan biri olan 'SABAH Başkent' gazetemiz ile beşinci kez huzurdayız… Ankara'yı tüm Türkiye'ye taşıdığımız bu özel çalışmanın hazırlanmasında başkentin marka...

Geleneksel buluşmamızdan biri olan 'SABAH Başkent' gazetemiz ile beşinci kez huzurdayız… Ankara'yı tüm Türkiye'ye taşıdığımız bu özel çalışmanın hazırlanmasında başkentin marka firmalarını 'SABAH Başkent' gazetemiz çatısı altında topladık.
Ankara siyasi başkentimiz… Ekonominin, ticaretin, eğitimin, teknolojinin ve tüm sektörlerin başkenti Ankara… 15 Temmuz hain kalkışmanın en şiddetli saldırılarına maruz kalan Ankara 'Direniş ve Dirilişin' de başkenti oldu.
Her geçen yıl Ankara'nın dünya üzerinde markalaşmış firmaları gurur kaynağımız oldu.
Bu yıl vatan topraklarına kast edenlere geçit vermeyen Ankara kahramanlık destanı ile tüm dünyaya bir ülke savunmasının markası olmuştur.
Her yıl bir kez olmak üzere başkentin markalarını ve Ankara'nın ekonomisini ülke geneline taşıyarak tanıtımına destek veriyoruz.
Bu yıl 15 Temmuz'un ardından tüm yaşanmışlıklara rağmen yaralarını hızla saran başkent ekonomisi ülke ekonomisine marka firmalarıyla güç oldu… Başkentin ticareti sanayi ve ekonomisine yön veren değerli firmalarının buluştuğu bu özel sayımıza destek verenlere de kocaman bir teşekkür gönderiyorum.
Ticaretin, sanayinin, sağlığın, belediyecilik hizmetlerinin ve kısacası tüm sektörlerin ve ikinci kurtuluş savaşımızın başkenti Ankara… 15 Temmuz gecesi cansiperane duruşu ile hem direnişin hem de yeniden dirilişin öncüsü oldu Ankara… Ülke siyaset ve yönetiminin şekillendiği başkentliliğin dışında interaktif gelişmişliğin de öncüsü Ankara… Hani söylemiştim ya… 'Özel sayı' diye… İşte elinizde bulunan 'SABAH Başkent' gazetesi siz 'özeller'in bir araya geldiği bir çalışma.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Arakanlı Müslümanları nasıl kurtaralım? 21 Şubat 2017 | 303 Okunma Yatırımların da başkenti… 06 Şubat 2017 | 171 Okunma Aksaray, Gaziantep ve Kocaeli... 16 Ocak 2017 | 247 Okunma Yeni yıl ve terör… 02 Ocak 2017 | 348 Okunma Suriye, Rusya ve İran’ın Afganistan’ı olur mu? 27 Aralık 2016 | 335 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar