Yolcudur Abbas bağlasan durmaz…

Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay, depremzede 70 yaşındaki kanser hastası emekli öğretmen Suna Uğur ile konuştu. Emekli ama geçinemediğinden takı satarak para kazandığı standı, depremde alt üst oldu.

Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay, depremzede 70 yaşındaki kanser hastası emekli öğretmen Suna Uğur ile konuştu. Emekli ama geçinemediğinden takı satarak para kazandığı standı, depremde alt üst oldu. FOX TV'nin Çalar Saat programında İlker Karagöz'ün yayınladığı haberdeki diyalog şöyleydi:

Suna Uğur: Hiç iyi değilim, kanser hastasıyım, ameliyatlıyım. Ben bunu nasıl temizleyeceğim?

-   Fuat Oktay: Biz temizleriz

Suna Uğur: Ben bugüne kadar yardım almadım hiç… 70 yaşındayım, öğretmenim, hala çalışıyorum…

-   Fuat Oktay: Sakin olun bütün her şeye rağmen. Bunu hep beraber yaşıyoruz. Biz takip edeceğiz tekrar. Tüm bu sorunlar bitene kadar buradayız.

Suna Uğur: Artık inanmak istiyorum.

Değerli okurlarım,

Fuat Oktay seçilmiş bir siyasetçi değil, Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan cumhurbaşkanı yardımcısı. Fuat Oktay siyaset yapmaya başlıyor ve şunları söylüyor:

-   "Biz, 1999 depreminden bugüne geldik. Orada, yaşadığımızı biliyorsunuz değil mi, ne yaşadık orada? Öğretmensiniz…

-   Deprem olduktan 2 gün sonra devlet olayın ne olduğunu bile anlayamamıştı.



YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum