Yıldırım, mal varlığı iddialarına açıklık getirmeli

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın olduğu iddia edilen gemilerinin ve şirketlerinin listesi ile 26 milyar dolar serveti olduğu iddiaları sosyal medyada yer alıyor.Okuyunca bu iddialara "Yok...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın olduğu iddia edilen gemilerinin ve şirketlerinin listesi ile 26 milyar dolar serveti olduğu iddiaları sosyal medyada yer alıyor.

Okuyunca bu iddialara "Yok artık, inanılmaz" diye tepki gösterdim.

Binali Bey kendisinin ve ailesinin mal varlığını acilen resmen açıklamalı ki bu müthiş inanılması zor liste ile karşılaştıralım.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş mal varlığını açıklayınca AKP adayı Mehmet Özhaseki de çocukları hariç mal varlığını açıkladı.

Binali Bey de ayni taktiği yapmasın ve 1. derece akrabaları olan eşi ve çocuklarının dahil ailesinin tüm mal varlıklarını açıklasın.

Mansur Yavaş harika bir öncülük etti ki Türkiye genelinde tüm belediye başkanları da 31 Mart Yerel Seçimi öncesi mal varlıklarını açıklamalılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.336 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar