Yandaş TV'lerin utanç tablosu

Türk siyasi hayatında görülmemiş olaylar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde yapılacak 31 Mart yerel seçimi öncesinde en ağır şekilde yaşanıyor.AKP mitinglerinde tehdit, hakaret, iftira sular seller...

Türk siyasi hayatında görülmemiş olaylar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde yapılacak 31 Mart yerel seçimi öncesinde en ağır şekilde yaşanıyor.

AKP mitinglerinde tehdit, hakaret, iftira sular seller gibi kullanılıyor ki yandaş medya bu mitingleri canlı yayınlıyor ve gün boyu özetleyerek tekrarlıyor.

Muhalefet partilerine ise aşağıda tablolarda göreceksiniz ki ancak beşte bir oranında yer veriliyor ki ayni süreler içinde de aleyhte yayınlar yapılıyor.

Mansur Yavaş hakkında yapılan yayınlara karşı bu televizyon kuruluşları ne yanıt hakkı veriyorlar ne de basın toplantısını canlı yayınlıyorlar.

Televizyon yayınlarındaki yayınları RTÜK uzmanları ortaya çıkararak Üst Kurul'a sundular. Ancak Üst Kurulun AKP kontenjanından seçilen üyeleri bu yasal ihlaller karşısında yandaş televizyon kanallarına tek bir uyarı bile vermediler.

Araştırmayı yaptıran RTÜK üyesi ismet Demirdöğen bu uygulamayı sert dille eleştirdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.957 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 681 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar